Stránka 3 z 4

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 28.01.09 20:54 (St)
od Jork
Omlouvám se ale tomu postupu nerozumím

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 28.01.09 21:00 (St)
od monter
Začni na základní stránce tohoto fóra (GPS ) a pak dle mého návodu

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 28.01.09 21:25 (St)
od Jork
No pochopil jsem (nejsem tak velká Lama).
Nic méně pujde přeinstalace bez problémů z vyšší verze na nišší? Děkuji

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 28.01.09 21:26 (St)
od monter
Půjde

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 29.01.09 14:23 (Čt)
od Jork
Ještě jeden dotaz, omlouvám se asi sem do tohoto vlákna nepatří)
V MapSource mám nainstalovaný tři mapy, Atlas Czech 7, Topo Czech 2 a Evropu 2009.
Když u všech map postupně označím mapové sady,mohu je najednou dát převést do SD karty přes čtečku? Pokud ano načte navigace ty tři mapy jednotlivě? Musím na SDkartě přepisovat nějaký soubor?
Moc děkuji za odpověď.

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 29.01.09 15:06 (Čt)
od Mirek2
Mapsource expeduje mapy v jednom velkém souboru gmapsupp.img do SD karty (složka Garmin).
Přepíše starý soubor gmapsupp.img !!!
(Chceme-li ho uchovat, nutno zálohovat nebo přejmenovat na gmapsup2.img nebo na gmapprom.img. Pouze tyto tři názvy souborů načte většina navigací Garmin jako mapy.)
V nastavení Nástroje/moje data/mapy se objeví basemap a tři podrobné mapy. Po kliknutí na Mapsource (bývá vlevo dole) můžete zaškrtnout, které složky map chcete používat. Ve vašem případě Atlas Czech 7, Topo Czech 2 a Evropu 2009. Navigace tedy pozná jednotlivé mapy z gmapsupp.img. a nemusíte nic přejmenovávat.
Někteří uživatelé nedoporučují mít aktivní zároveň dvě a více routovatelných map (např. Atlas Czech 7 a Evropu 2009), hlavně při plánování trasy. Nutno vyzkoušet dle typu navigace a druhu map.

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 30.01.09 9:50 (Pá)
od Jork
Dobrý de,mám dotaz,hledal jsem vlákna kam by bylo vhodné tento dotaz zařadit a nenašel jsem.
V MapSource mám nainstalovanou mapu Evropu NT 2008 v produktu je odemčená ale jakmile přenesu mapové sady na SDkartu a vložím do navigace tak navigace hlásí "mapa neodemčená", kde dělám chybu? Děkuji.

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 30.01.09 10:16 (Pá)
od Anonymous
Chyba je někde mezi monitorem a klávesnicí. Obrázek

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 30.01.09 11:43 (Pá)
od Jork
Málek napsal:Chyba je někde mezi monitorem a klávesnicí. Obrázek


Bez komentářeObrázek

Re: garmin_topo czech2_atlas czech

OdeslatOdesláno: 30.01.09 11:48 (Pá)
od Jarous1
To, že to funguje v počítači, ještě nic neznamená, mapa musí být odemčená pro tu konkrétní GPS (podle Unit ID a tak, určitě sis přečetl návod Obrázek), jinak to fungovat nebude...