Stránka 1 z 1

Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 16.12.08 22:59 (Út)
od čert
Zdravím všechny a prosím o radu.Objednal jsem si novou nuvi 760 a nyní mám dilema,jestli můžu použít MapSource,který jsem používal u nuvi 350.Chtěl bych si nainstalovat do 760-ky mapu Atlas Czech 7NT,s kterou jsem velmi spokojen a nevím,zda-li mohu použít tu z předchozí verze.Poraďte prosím,jak mám postupovat.Děkuji.

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 16.12.08 23:52 (Út)
od Tragedie_v_JZD
samozrejme ze muzete. jen bude potreba spustit pruvodce registraci mapy a zaregistrovat mapy na seriove cislo vasi nove navigace.

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 17.12.08 17:53 (St)
od čert
Tragedie_v_JZD napsal:samozrejme ze muzete. jen bude potreba spustit pruvodce registraci mapy a zaregistrovat mapy na seriove cislo vasi nove navigace.



A to najdu na svém účtu "my garmin" ?

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 17.12.08 22:49 (St)
od Tragedie_v_JZD
co? klic k city navigaotru ano, klic k atlasu ne. ten si budete muset vygenerovat stejne jako up redchozi (pokud byl atlas soucasti), nebo koupit.

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 18.12.08 15:23 (Čt)
od čert
Tragedie_v_JZD napsal:co? klic k city navigaotru ano, klic k atlasu ne. ten si budete muset vygenerovat stejne jako up redchozi (pokud byl atlas soucasti), nebo koupit.


Možná jsem se špatně vyjádřil.Jde mi oto,že v MapSource v počítači mám CNENT 2009 a Atlas NT 7,které jsem použil pro Nuvi 350 ID xxxxxxxxx a nyní si potřebuji zaktualizovat CNE 2009 i Atlas do Nuvi 760 ID yyyyyyyyyyy.Tyhle mapy ale asi použít do nové navigace nemůžu (myslím si,že to ani nejde) a tak potřebuji postup,jak pokračovat dál.Děkuji za pomoc a trpělivost.

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 18.12.08 15:25 (Čt)
od Tragedie_v_JZD
proc by to neslo? proste pridate odemykaci klice platne pro novou navigaci ....

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 18.12.08 15:29 (Čt)
od Jarous1
Licence map jsou platné jen pro Nuvi 350... Do nové navigace budete muset zaplatit nové licence, protože ty jsou vázány pouze jen na jeden konkrétní přístroj podle jeho ID, někdy i sériového čísla...

Přeregistrování map na jiný přístroj v drtivé většině Picodas provádí jen v případě výměny přístroje z důvodu nějaké neodstranitelné závady, a samozřejmě jen v době trvání záruky...

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 18.12.08 16:22 (Čt)
od čert
Tragedie_v_JZD napsal:proc by to neslo? proste pridate odemykaci klice platne pro novou navigaci ....


Takže tedy v MapSource si v pomůckách dám průvodce odemčení map,tam zadám nový 25-ti místný kod a tím pádem můžu mapu přetáhnout do nové navigace.Mám totiž obavu,abych si nějakou mapu nesmazal,jak jsem někde četl,že při odeslání do jiné navigace než je určeno se mapy smažou.Díky za radu.

Re: Nová navigace a MapSource

OdeslatOdesláno: 31.12.08 0:57 (St)
od Path
Co přístroj a mapa, to jiný odemykací klíč. V MapSource můžete mít instalovanou jednu konkrétní mapu, ale klíč musíte mít pro každý přístroj uveden samostatně. Pokud tedy v MapSource uvedete odemykací klíče k obou přístrojům, můžete mapu instalovat do obou zařízení (odemykací klíč se "přibalí" ke kompilovanému souboru s mapou během přenosu z PC do GPS přijímače). V přijímači se vám vždy přepíše soubor gmapsupp.img.