Nuvi 760 nenajde data

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod strobll » 23.04.20 12:05 (Čt)

Zdravím všechny
nevím do které kategorie to mám zařadit,tak kdyby to nebyla ta správná předem se omlouvám.Mám malý problém a snad mi někdo tady pomůže. Při výměně SD karty jsem nakopíroval soubor gmapsupp na novou kartu. Když zapnu navigaci tak vše se spustí, akorát když kliknu na lupu kdy chci zadat adresu cíle tak mi navi oznámi že nejsou žádná data.
Setkal se s tím už někdo?? Předem Děkuji za jakoukoli pomoc.
strobll
 
Příspěvků: 4
Registrace: 23.04.20 10:36 (Čt)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod Rubic » 23.04.20 15:16 (Čt)

ahoj, použij políčko " hledat " v záhlaví, pokud v Mapových informacích v Nuvi nevidíš že máš zapnuty obě části Evropy + Adresy CRv2
Asi si smazal ty Adresy které kdysi byly součástí CD s Atlas Czech, později již neaktulizovány
https://navigovat.mobilmania.cz/clanky/ ... -a-1314211
Naposledy editoval Rubic dne 30.04.20 14:53 (Čt). Počet editací: 4x.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 795
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod strobll » 23.04.20 16:26 (Čt)

No pokud myslis ti velkou lupu tak tu pouzivam.Ted jsem stahl mapu ČR od Luva a dal primo do navi tak se rozjela a nasla vse,ale kdyz dam sd kartu s evropu tak stejna hlaska. Tak nevim jestli jsem smazal neco co ukazuje aby navi cetla z sd karty?
strobll
 
Příspěvků: 4
Registrace: 23.04.20 10:36 (Čt)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod Anders » 27.04.20 11:59 (Po)

problem muze byt v souborovem systemu:
Garminy bezne umi FAT16 a FAT32 a nektere stare pouze FAT16.

taky by mohl byt problem ve velikosti karty
https://www.garminworldmaps.com/how-to- ... card-size/


Je take mozne ze nuvi 760 neumi mapsety vetsi nez 2GB. Ale pokud mapset v teto navigaci fungoval, tak to tento problem nebude.

Jo, a jeste, mapa na karte musi byt ve slozce "Garmin"
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3790LMT as 3490LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 296
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod strobll » 27.04.20 17:52 (Po)

OK Děkuji už to našlo data, ja jsem to neuložil do složky Garmin :frown: A kartu to vzalo 8gb. Zítra zkusím co to bude dělat u navigování. Ještě jednou Děkuji za rady.
strobll
 
Příspěvků: 4
Registrace: 23.04.20 10:36 (Čt)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod Rubic » 31.05.20 19:34 (Ne)

Buď zdráv. Zajímalo by mne, co jsi zjistil? Nuvi 760 je vpořádku ? Umí vyhledat adresu v čechách?
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 795
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod strobll » 31.05.20 19:45 (Ne)

Ahoj, jak jsem již napsal, po vytvoření složky Garmin se vše rozjelo a funguje. Adresy to najde i na SK
strobll
 
Příspěvků: 4
Registrace: 23.04.20 10:36 (Čt)

Re: Nuvi 760 nenajde data

Odeslatod Rubic » 31.05.20 19:50 (Ne)

Děkuji Ti.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.0.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 795
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)


Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot] a 3 návštevníci.