Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Diskuze o software, který má mnoho společného s touto značkou (MapSource, BaseCamp, POI Loader, WebUpdater a ostatní).

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Kodýl » 04.09.09 10:22 (Pá)

V záložce mapy se objeví regiony až po označení mapy pro přenos do média.
Mapa dodaná na kartě bývá registrovaná na SD kartu, tak jí lze použít ve více GPS.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod sr71 » 05.09.09 0:02 (So)

Kodýl napsal:
sr71 napsal:... ale zobrazení v mapsource vypadá takhle
http://img87.imageshack.us/i/mapax.jpg/

Zkus otevřít MapSource a stisknout Ctrl+G .


pomohlo to Ctrl+G, díky za radu (podrobnosti mapy byly nastaveny na nejvyšší, tím to nebylo)
sr71
 
Příspěvků: 12
Registrace: 10.08.09 7:38 (Po)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod sr71 » 06.09.09 21:41 (Ne)

ještě se zeptám na jednu věc, u přístroje který mám by dle dodavatela měla být na CD jak mapa TopoCzech tak i AtlasCzech, to jsou dvě různé mapy?, protože po vložení CD se zobrazí tohle
http://img33.imageshack.us/i/mapamq.jpg/
nahoře v názvu okna obě mapy, ale nainstalovat lze jen jedna
sr71
 
Příspěvků: 12
Registrace: 10.08.09 7:38 (Po)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Kodýl » 07.09.09 8:00 (Po)

Nejjednodušší bude, když se podíváš na CD jestli tam není instalačka pro Atlas 8.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod sr71 » 07.09.09 21:13 (Po)

na CD není, je mi akorát divný, proč je v názvu okna nahoře ta AtlasCzech uvedena - viz odkaz v mém předchozím příspěvku
sr71
 
Příspěvků: 12
Registrace: 10.08.09 7:38 (Po)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod adraj12 » 19.02.10 21:17 (Pá)

Zdravim schanim klic na odemykani map na Garmin nuvi 200,ja svuj stratil a mapy jsem omylem smazal zatim dekuji prosim .Jsem na seznamu adraj12@seznam.czObrázek
adraj12
 
Příspěvků: 1
Registrace: 19.02.10 21:07 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Kodýl » 19.02.10 22:53 (Pá)

http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod gelty » 22.02.10 23:58 (Po)

Zdravím, stáhl jsem si z netu mapy TOPO czech 3 Pro, ale je to v rar. Může mi někdo poradit, jak mám postupovat,abych je dostal do GPS ve funkčním formátu? Mám Garmin 200. Díky....Obrázek
gelty
 
Příspěvků: 4
Registrace: 20.11.09 9:49 (Pá)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod Jarous1 » 23.02.10 0:48 (Út)

Obávám se, že sis asi spletl fórum... Tady se pomoci s warezem rozhodně nedočkáš.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 731
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Návod: Jak nainstalovat TOPO Czech do počítače a GPS

Odeslatod hombre_71 » 22.06.10 19:24 (Út)

Jsem korunovanej vůl, při registraci přístroje pro odemykání map jsem napsal špatně číslo GPS unit (opsal jsem to ze štítku), tím pádem mám sice mapy odemčený (kód se vygeneroval), ale v navigaci mi nefungují. Uměl by někdo poradit jak z toho ven ? Kdykoliv se pokusím vše zopakovat, to číslo už nejde změnit.
hombre_71
 
Příspěvků: 6
Registrace: 18.06.10 15:37 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Software

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Google [Bot] a 5 návštevníků.