Stránka 6 z 54

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 10.02.12 12:28 (Pá)
od Tragedie_v_JZD
Ani nejak ne...jeste jsem podle nej nejel, ale v mapsourcu jsem na zadnou zmenu nenarazil..

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 11.02.12 9:32 (So)
od Meli
Mi se první stahování podařilo za 30 min ale vlastně se nepodařlo, protože při instalaci to hodilo chybu a že některé soubory jsou vadné - tak druhý pokus - snad bude ok...

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 11.02.12 12:26 (So)
od POL68
Zdravím všechny ve spolek. Nevím jestli jsem při stahování a následné instalaci provedl nějakou botu, ale mám následný problém. Před samotným stahováním mi vyskočila hláška, že mám málo místa na zařízení. Zalistoval jsem tedy na fóru a dle rady "Patha" jsem všechny soubory "gmapprom" přesunul na PC. Stále to bylo málo, tak jsem tam přesunul i "GMPP3D" a zrušil i ATLAS CZ který mimochodem nepoužívám. Hláška málo místa přesto zůstala. Povolil jsem tedy instalaci pouze na PC. Stahování proběhlo standartně, instalace snad taky. Aktuální mapu jsem pak exportoval s Basemap do přístroje, přesto jsem zjistil tyto nedostatky:
1. Na PC v Basemap schází 3D mapa (samozřejmě není možné naexportovat do přístroje)
2. V přístroji jsem zkoušel pouze simulaci (někde do Německa kde už jsem byl) na dálnicích se vůbec nezobrazují náhledy sjezdů které v minulé verzi fungovaly normálně. Pokud někdo máte zkušenosti či radu, budu moc rád za jakoukoli pomoc. Díky.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 12.02.12 7:22 (Ne)
od eidz
Obávám se, že to je "standardní". Předchůdce BaseCampu - MapSource, instaloval jen mapové podklady. 3D a junction view nikoliv.
Pro instalaci těchto featur bylo nutné použít Instalátor stažený z účtu, tuším Mapupdater. Který udělá instalaci jen do PC, jen do navigace nebo obojí. Pokud jste si zatrhl nechat dočasné soubory v počítači, tak nemusíte 3 GB stahovat znovu, je to v Tempu, adresář IMG.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 12.02.12 12:03 (Ne)
od POL68
Díky za užitečný výklad. Teď bych ještě potřeboval vědět, jakým způsobem chybějící "featury" dostat do přístroje...?! :?

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 12.02.12 22:04 (Ne)
od Tragedie_v_JZD
Instalovat mapu přímo instalátorem, který k ní byl dodán .

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 13.02.12 12:03 (Po)
od POL68
Co si mám představit pod pojmem "instalátor, který byl dodán" když v krabici se zakoupenou navigací žádný soft nebyl. Pokud si vzpomínám, byly tam jen "klíče" na odemknutí map.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 13.02.12 12:08 (Po)
od Tragedie_v_JZD
Mapu bud mate v navigaci od vyrobce a nebo pokud stahujete update, tak ho stahujete z my.garmin.com pomoci instalatoru, ktery vse potrebne zajisti.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 13.02.12 12:25 (Po)
od POL68
Někde asi vzniknul komunikační šum. Mapy samozřejmě aktualizuji z my.garmin.com instalatoru, přesto vše potřebné zajištěno není, pokud mi schází 3D mapy a náhledy křižovatek na dálnicích...

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 13.02.12 14:52 (Po)
od Tragedie_v_JZD
ach jo. tak znovu, do kolečka. Mapu do navigace musíš nainstalovat tím instalátorem - přímo v něm vybrat volbu "do zařízení" (a nebo do zarizeni a pocitace).

Z map source ani basecampu se ti tato data nenainstalují.