od POL68 » 11.02.12 12:26 (So)
Zdravím všechny ve spolek. Nevím jestli jsem při stahování a následné instalaci provedl nějakou botu, ale mám následný problém. Před samotným stahováním mi vyskočila hláška, že mám málo místa na zařízení. Zalistoval jsem tedy na fóru a dle rady "Patha" jsem všechny soubory "gmapprom" přesunul na PC. Stále to bylo málo, tak jsem tam přesunul i "GMPP3D" a zrušil i ATLAS CZ který mimochodem nepoužívám. Hláška málo místa přesto zůstala. Povolil jsem tedy instalaci pouze na PC. Stahování proběhlo standartně, instalace snad taky. Aktuální mapu jsem pak exportoval s Basemap do přístroje, přesto jsem zjistil tyto nedostatky:
1. Na PC v Basemap schází 3D mapa (samozřejmě není možné naexportovat do přístroje)
2. V přístroji jsem zkoušel pouze simulaci (někde do Německa kde už jsem byl) na dálnicích se vůbec nezobrazují náhledy sjezdů které v minulé verzi fungovaly normálně. Pokud někdo máte zkušenosti či radu, budu moc rád za jakoukoli pomoc. Díky.
Garmin nuvi 765T nüMaps LIFETIME, CN Europe NT 2013.40 3D, CN Europe NT 2013.40,Adresy CRv1