Stránka 48 z 54

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 24.08.17 13:12 (Čt)
od Dula
Včera večer se mi stáhla mapa do navigace i do PC za cca 2 hodiny.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 24.08.17 13:45 (Čt)
od thomas007
Cca hodinka a půl a to instalace do GPS i PC. :bigwink:

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 24.08.17 18:30 (Čt)
od konf14
Já to zvládnul hned večer a za třičtvrtě... :)
Obrázek

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 25.08.17 7:51 (Pá)
od Anders
Zdravim, je to jinak
GE 5.6.0.1 mi stahl jen max. 8MB a pak to skoncilo chybou. Po "downgrade" na GE 5.5.0.0 je stahovani ok 8o)

Treba to nekomu pomuze...

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 25.08.17 10:14 (Pá)
od thomas007
Já mám na PC Express 5.6.1 a všechno v pohodě. :bigwink:

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 25.08.17 14:53 (Pá)
od Rubic
Ahoj, zajímalo by mne, zda na trase z Patočkovy ulice do Strahovského tunelu v Praze stále setrvává chyba indikátoru řazení jízdních pruhů a zvukového doprovodu který tvrdí, že se máme držet vlevo. Můžete to někdo zkusit v nové mapě? Díky.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 25.08.17 16:42 (Pá)
od thomas007
Však je to správně. Máš jet "rovně" ale držet se v levým pruhu. Pokud bys jel doleva, sjedeš do tunelu směr Holešovice. :bigwink:

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 05.09.17 13:46 (Út)
od Rubic
Stojíš_li na červenou na "Malovance" podle pokynů Garmina v levém jízdním pruhu, máš cca 20s na to, abys se nacpal doprava do souvislé řady vozidel jedoucích po Tvé pravé straně. Přitom musíš dávat znamení o změně směru jízdy. To je v duchu Garmina správně? Nic takového Ti nedoporučuje. Ač by měl, když Tě spatně zařadí před semafor. :)
https://www.google.cz/maps/@50.0875532, ... a=!3m1!1e3

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 17.10.17 18:19 (Út)
od Paul2081
thomas007 napsal:Já mám na PC Express 5.6.1 a všechno v pohodě. :bigwink:
Kde dělám chybu,do haje! Zase jen mapa all nord. Poraď díky. Expres 5.7.1 G 3790

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 25.10.17 10:06 (St)
od Rubic
Ahoj, neuvádíš jak velkou máš naformátovanou paměťovou kartu, zda volíš v začátku aktualizace uložení mapy na kartu? Těžko něco radit, když nepopíšeš svůj postup. :frown: