Stránka 41 z 54

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 16.09.16 13:33 (Pá)
od Rubic
Ahoj, kalibrace displeje u 765 se dělá dlouhým držením disleje uprostřed, že by to bylo u 3490 jinak? :|

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 16.09.16 14:13 (Pá)
od aamateur
Rubic, dík. U 3490 píšou dlouze přidržet levý horní roh displeje a zapínací tlačítko, ale v tom je problém, že mi ten levý horní roh už taky nereaguje.

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 16.09.16 16:20 (Pá)
od mikr
Tak to je super ja zalohu nemam Tak holt kopce budu pozotovat z okna. Je to banda. :evil:

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 18.09.16 8:26 (Ne)
od goast
Ahoj, mohl by někdo kdo má 3597 poslat DEM soubor na ulož to? Předem díky i za ostatní :)

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 18.09.16 9:05 (Ne)
od Purple
Soubor GMAPDEM jsem uložil na server Ulož.to. Zde je link: https://uloz.to/!RCnT1qLK1/gmapdem-img

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 18.09.16 13:04 (Ne)
od goast
Moc děkuji, jdu se s tím poprat... :D

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 18.09.16 13:38 (Ne)
od mikr
Také děkuji, už to frčí. :lol:

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 19.09.16 12:59 (Po)
od andre.11
Hojte,

mám 3597 a poslední aktualizace mapy mi nejde stáhnout, pořád mi to hlásí, že nemám volné místo v zařízení, přitom mám v navigaci vloženou 16gb kartu, která se normálně po připojení k PC zobrazí spolu s vnitřní pamětí navigace. Nevíte co s tím?

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 19.09.16 15:43 (Po)
od jíva
Je karta správně naformátovaná?

Re: City Navigator

OdeslatOdesláno: 19.09.16 17:31 (Po)
od andre.11
Mám ji v té navigaci déle než rok...