Tak já už taky nemám problém, chyba byla v nějakém vnitřním nastavení wifi, přepnul jsem na jinou wifinu a už to šlo. Bez problémů se mi přes noc nainstalovala 2016.20, GE hlásil, že je toho celkem 6,67 GB.
2016.30 je tu, ale mám stále neodbytnější pocit že nové mapy nepřináší skoro nic nového. I rok staré nové průtahy městy jsou stále ignorovány, ač ve zdrojové mapě HERE jsou již také skoro rok OK. Asi na nás (ČR) pan Garmin trochu dlabe. Zato kusy nové dálnice v Rakousku jsou tam již dlouho, ač se na nich ještě vesele prohání bagry. :-(
Nj a neni to tak dávno co se zrovna tady na path.cz myslim (možná na navigovat.cz - nevim) pár lidí hrozně rozčilovalo, že maj v navigaci úseky, který ještě neexistujou i když podle "plánování" už měly bejt postavený. Pak se někdo může divit, že se všecky data musej nejprv ověřovat.
thomas007 napsal: maj v navigaci úseky, který ještě neexistujou i když podle "plánování" už měly bejt postavený.
Dá se to nějak dohledat? O jaký úsek šlo, nebo město, klíčové slovo, cokoli? Byl to opravdu Garmin CZ? Protože tohle by mne fakt zajímalo. Že by se věčně opoždění garmiňáci dostali jednou do předstihu? To je pro mne scifi.
Zdravím, tak jsem Ti chtěl dát příklad D8, kde mapy Garmina sesunutý svah řádně objížděly, ale jak to vypadá v mapě CNEU 2016.20, už to pravdou není. Garmin se snaží a daří se!