City Navigator

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator

Odeslatod Jáchym » 26.10.15 22:25 (Po)

Tragedie_v_JZD napsal:Proc hned hazet vinu na garmin? Nemas problem s internetem ty?

No nevím, jaký problém máš na mysli, když mi to přímo Garmin Express hlásí jako chybu a normálně mi internetové spojení funguje. Mám Garmin rád, i když už jsem u něj zažil různé zmatky a podivné nefukčnosti. Tak mě to malinko vyděsilo, jestli se jejich služby nezhoršují (poté, co se začala zpožďovat čtvrtletní aktualizace). Teď jsem to zase zkoušel a zase stále stejná chyba.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Jáchym

Registrace: 03.03.13 12:01 (Ne)

Odeslatod Rokype » 27.10.15 9:05 (Út)

To konf14:
Zaujímavé je, že na stránke www.here.com v mapcreatore je Vaša situácia okolo ihriska vykreslená spojite-teda zrejme správne. A Garmin používa mapy od Here- teda raz to bude správne aj v prístroji. Akurát tá Veterná ulica je tam ako Smržovka- to by ste mal nahlásiť. Ale nečakajte rýchlu odozvu- min. pol roka až rok. Moje nahlásené chyby fakt priebežne opravujú. 8)
Rokype

Registrace: 07.08.08 19:05 (Čt)

Odeslatod Rubic » 27.10.15 9:27 (Út)

konf14 plakal hezky, ale na nesprávném hrobě. Snad už si toho sám všiml. Tady je pouze sdružení uživatelů navigací Garmin , kde je konec Patha, nikdo neví. Garmin.cz již mapu Atlas Czech nevydává a stávající mapa Evropy české vesničky moc nepokrývá.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod jamalka » 27.10.15 17:09 (Út)

Tak jsem dnes objevil zajímavou chybičku v 2016.20 a sice: Při jízdě z Prahy po R8-D8 směr Teplice mne navigace před benzinkou OMV vede na nadjezd přes ul. Kosteleckou, kde vlevo lze odbočit do Ďáblic a vpravo do Čakovic a též ke Globusu a rovně se vrátit zpět na R8-D8 - není to samozřejmě ani rychlejší a ani kratší. A proto jsem usoudil, zda nyní před Vánoci se na mapových podkladech nepodílí spoluvlastníci Globusu, kteří si řekli, že když bude řidič již na odbočce skoro u jejich kšeftíku, tak ho i navštíví. Možná, že je tomu tak i jinde v republice (samozřejmě se snažím žertovat).
jamalka

Registrace: 03.11.10 13:38 (St)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 27.10.15 17:17 (Út)

Rubic napsal:konf14 plakal hezky, ale na nesprávném hrobě. Snad už si toho sám všiml. Tady je pouze sdružení uživatelů navigací Garmin , kde je konec Patha, nikdo neví. Garmin.cz již mapu Atlas Czech nevydává a stávající mapa Evropy české vesničky moc nepokrývá.

mohu se zeptat, kdy jsi naposledy viděl "City navigator"? tipuju tak v roce 2009 .. kdy opravdu city navigator ceske vesnicky moc nepokryval...
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Odeslatod Rubic » 27.10.15 17:32 (Út)

Jo,v roce 2009 mimo hlavní tahy neuměl navigovat ani Prahou. :)
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod thomas007 » 27.10.15 17:39 (Út)

konf14 napsal: ...pokud by opravdu chtěli něco ověřovat, tak můžou začít s GoogleMaps, Mapy.Cz, TomTom Router a podobně.

No, a o tom to právě vubec není. Takhle to může dělat leda tak někdo, kdo kopíruje data třeba právě do OSM. Vidíš to opravdu příliš jednoduše. Mimochodem ta silnice je už na HERE opravená jak uvedl Rokype, takže se nejspíš v nějaké další aktualizaci objeví.

Rubic napsal:konf14 plakal hezky, ale na nesprávném hrobě...

Asi tak nějak bych to viděl také.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 27.10.15 17:43 (Út)

Rubic napsal:Jo,v roce 2009 mimo hlavní tahy neuměl navigovat ani Prahou. :)

zvlastni .. v roce 2009 jsem s nim po praze jezdil, a vubec, po ceske republice... a nikdy nezabloudil ...

jste si jisty rokem?
Tragedie_v_JZD

Odeslatod konf14 » 27.10.15 19:32 (Út)

Rubic napsal:konf14 plakal hezky, ale na nesprávném hrobě.

Neplakal, čti pořádně. Píšu, že jsem chyby nahlásil-na tom správným hrobě. Ovšem ani ve snu by mne nepadlo, že za čtvrt roku to nebudou schopni zpracovat (jak psal Rokype: "min. pol roka až rok"). Mají pracovní tempo jak za socijálizmu.
Můj příspěvek byl pouze odpovědí na rejpání věčných chváličů navigací Garmin.
konf14

Registrace: 19.07.15 9:21 (Ne)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 27.10.15 19:51 (Út)

Onomto technicky neni mozne. Mapove podklady sempripravuji s mnohamesicnim predstihem. A jak tintu nekdo uz napovidal, data se musi zpracovat, overit... A to chvili trva.
Tragedie_v_JZD

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy