City Navigator

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator

Odeslatod monter » 23.10.13 18:54 (St)

Vyšla nová verze CN 2014.30
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter

Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Odeslatod Rubic » 26.10.13 8:48 (So)

Děkuji za upozornění. Bezproblémová aktualizace do Nuvi i PC u mne proběhla pomocí GExpressu za 3,5h. Celá Evropa na kartě - gmapsup1.img má 3179008 kB, JCV soubor - D2504150A.JCV má 664730 kB (pro 765). :)
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod drachir24 » 26.10.13 12:20 (So)

Tak to jsem zvedav kolik mi z tech poslednich 500 MB zustane.Zitra napisu.-))))))))
drachir24

Registrace: 25.07.13 13:08 (Čt)

Odeslatod drachir24 » 26.10.13 17:11 (So)

Takze nebudu cekat do zitrka.Zbyvalo mne zhruba 500 MB.Kartu jsem mel akorat s mapou Atlas a nejakymi POI..No zaridilo se to tak ze v pristoji mam neco pres 3.3 GB a na karte najednou pribylo 3.8 Gb.No tak co se nam nestalo proste mapa se rozdelila na dva dily. Kdyz je sectu tak by mi v pristroji misto 500MB zustalo 200Mb.No tak a ted bych byl rad kdyby ti tluchubove co mi ve vedlejsim vlakne nadavali ameli blbe kecy se take vyjadrili.ted uz tu kartu nemohu vytahnout.Proste se to prolozilo neco jako RAID 0.
drachir24

Odeslatod drachir24 » 26.10.13 20:11 (So)

Jinak chyba zustava.Pokud jedete z Bystrice pod Hostynem smerem na Loukov tak asi par km za Bystrici je odbocka na ulici Cihelni kde je fabrika na cihly.Presne ale tam se napojuje nova silnice z leva smerem od silnice z Bystrice na Hranice na Morave.Uz mne tam zmatla navigace ktera dle stare mapy ukazovala smerem na Loukov rovne a ja na te nove krizovatce jel rovne na tu Cihelni.Na mapy.cz si to muzete nazoomovat.Je to tam zaznaceno a kdyz date satelitni snimek je tam stavba prave te silnice.Prave ta nova silni ce zleva na navigaci neni..Je tam jen ta odbocka na tu k te Cihlarne.
drachir24

Odeslatod Rubic » 27.10.13 9:14 (Ne)

Zdravím, Garminu se napřed musíš naučit porozumět. Pozorně si přečti,co píšeš - "odbočka k cihelně". Pokud Ti napovídá "rovně", znamená to po stále stejné silnici. Taky záleží na tom, jaký hlas používáš. Dlouho jsem přemýšlel, pro koho Garmin udělal Lifetime 2, díky Garmine, už jsem to pochopil.
Rubic

Odeslatod drachir24 » 27.10.13 10:38 (Ne)

Mily Rubicu. Hezke ale problem je ze si tu nestezuju na zpusob navigace ale na to ze neni zaznacena nova silnice.Uz dva updaty.Ta odbocka na Cihelnu odbockou byla.Jenze kdyz tam prijedes od Hostyna dnes tak je to tam cela prestavene diky te nove ceste zleva tak ze ty prijedes a narazis na malou krizovatku kde cesta rovno je na tu cihelnu , hlavni silnice doprava je vlastne to po cem se jezdilo predtim a do leva je to to co je nove.Tzn.Kdyz jedes dle navigace ktera ma starou mapu dorazis na tu krizovatku ale navigace ti ukazuje rovno protoze predtim jsi stale rovno jel.Takze ty prejedes na tu Cihelni ktera je rovno od tebe a tam te navigace bude uhanet at se otocis a jedes z te Cihelni do leva na Loukov.Cili na te krizovatce od Bystrice musis zatocit doprava a ne jet rovne.Proste to tam cele prekopali a fertich.Neboj Lifetime je pro ty co nemaji pocitac nebo pristup k rychlemu netu.-).A jestli narazis na debily co jedou dle navigace a najedou na cyklostezku tak to se obrat jinde.
P.S. pokud jste nekde odtamad zkuste si to.je to zabava.-)))))))
drachir24

Odeslatod Rubic » 27.10.13 10:56 (Ne)

Taky tam jezdím, mnou používaný hlas tam takovou hlášku nemá. Chyba v mapě se hlásí v "Base Campu" v Nápovědě. Potom se někdy dožiješ opravy. :)
Rubic

Odeslatod drachir24 » 27.10.13 12:15 (Ne)

Co ti hlasi tvuj hlas?Mne nehlasi nic.Proc by hlasil kdyz podle mapy ktera je spatna nikam nezatacim- jedu proste rovno.Navigace mlci.A kdyz dojedu na tu malou krizovatku take mlci a ukazuje rovne .Tak jedu rovne k te Cihelne apak je problem. Navigace ti bude hlasit jen odboceni.Ale podle stare mapy se porad jede rovne proto ti hlas nerika nic hmm.
Jinak na Garmina sem si dlouho zvykal kdyz jedu po hlavni a ona zataci mirne doprava a rovne je nejaka polnacka tak mi to uz hlasi predem ze za x metru mam zatocit doprava.I kdyz pokracuju po hlavni.Silene.Ale zvyknul jsem si.Ale to je jeste v poho.
Skoda ze to nehlasi i to ze vjizdim na vedlejsi.Protoze kolikrat jsem chtel jet treba rovne a navigace mlcela ponevadz hlasi jen odbocky a ja zjistil ze hlavni sla doprava a ja jak pokracoval rovne tak jsem prejel vlastne protijedoucimu pruh aniz bych se podival zda tam neco jede.Takze si davat majzla i na znacky.Hlavne nektere vesnice ktere protina velka hlavni a najednou nepochopitelne ta hlavni jde do prava kde je nejaka mala ulicka a pritom rovne se jede na dalsi vesnici.Treba Hat ve Slezku.Navic ta znacka je jetse prilepena az na te odbocce.
drachir24

Odeslatod thomas007 » 30.10.13 10:44 (St)

Je krasne ze si kazdy na "chybu" v mape stezuje na forech, ale zaslat to na Garmin pripadne Navteq, to ne. Mimochodem pokud se nejedna o zcela zasadni problem v mape, oprava se klidne muze objevit az po roce protoze jednoduse jsou dulezitejsi mista. Jen takova zkusenost.
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy