City Navigator

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 13:53 (Čt)

A opravdu máte navolenu pouze jednu mapu CNEU 2014.10 ? Mě to při výjezdu z Mařanovy do kruhového objezdu nahoře indikuje " 4. výjezd: Ceska " a objíždí řádně vpravo. :disorder:
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 808
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:09 (Čt)

Jo, jedna mapa, ale na mapě to není asi závislé. Nastane to jen po změně mapy a při prvním zadání cíle. Pokud je poblíž kruhový objezd tak mi to navádí do protisměru.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:13 (Čt)

351451.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 23:29 (Čt)

Děkuji za ukázku, kdybych to neviděl, nevěřil bych. Máte aktualizovaný FW? Jaká je to navigace?
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 808
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:36 (Čt)

FW 6.20, Garmin nuvi 1490TV, cneu 2014.10 a Topo 2013. Je to divné, stane se to jen na začátku navigování a po změně mapy. Všechny další kruháky jsou pak bez problémů. :) Aspoň že tak.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 23:49 (Čt)

Zkoušíte to na uložené trase v simulačním režimu jenom přepnutím mapy? U mne je potřebné v každé mapě vytvořit svoji trasu, i když je shodná. Musím na to dávat pozor. Ani Path tomu kdysi nevěřil.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 808
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 02.08.13 0:07 (Pá)

Zkoušel jsem to "naživo" nahoře na Kunratické přes kruháč směr Jablonec. Asi po kilometru jsem se otočil, změnil mapu, zadal nový cíl a jel zpět, tentokrát po dálnici dolů a zase jsem byl v protisměru. Zkusím zítra simulaci, co to udělá. Ono mi to zase tak moc nevadí, nicméně je to zajímavé a nikdy a nikde jsem jsem to neviděl. Zdá se mi, že při výpočtu začátku trasy dělá navigace nějakou chybu, protože pokud naviguje třeba s Vesce do Globusu nebo nějakou trasu třeba po Praze, tak pak je vše ok.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 02.08.13 0:24 (Pá)

Simulace trasy:

50569.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 02.08.13 6:52 (Pá)

Dobrý den, už jsem podobně udělaný kruhový objezd viděl na české mapě Atlas Czech. Vaše slova o "začátku trasy" mne zaujala, na stejné mapě jsem viděl zajímavé odbočení doleva na kolmém křížení silnic s krátkým nájezdem a sjezdem - odbočovalo se vpravo po čtverci postaveném na roh. Tam to také takto navigovalo, pokud začátek trasy byl blízko před touto křižovatkou. U české mapy po nahlášení chyby se docílí rychlá oprava.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 808
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Kodýl » 03.08.13 1:24 (So)

Granco napsal:Simulace trasy:


Jak koukám na ty obrázky, máš zvolenou topo mapu, s tou bych trasování po silnicích neřešil !
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 479
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.