City Navigator

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 7:09 (Čt)

Ahoj, nenapsal si o který kruhový objezd jde. U Globusu je to v pořádku. :)
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 11:00 (Čt)

Ahojky, ve Vesci u školy. Jel jsem směrem od Doubí ulicí Mařanovou a pokračoval Českou a navigace mne hnala do protisměru. Sjeďte na prvním výjezdu. Je to divný.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 13:53 (Čt)

A opravdu máte navolenu pouze jednu mapu CNEU 2014.10 ? Mě to při výjezdu z Mařanovy do kruhového objezdu nahoře indikuje " 4. výjezd: Ceska " a objíždí řádně vpravo. :disorder:
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:09 (Čt)

Jo, jedna mapa, ale na mapě to není asi závislé. Nastane to jen po změně mapy a při prvním zadání cíle. Pokud je poblíž kruhový objezd tak mi to navádí do protisměru.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:13 (Čt)

351451.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 23:29 (Čt)

Děkuji za ukázku, kdybych to neviděl, nevěřil bych. Máte aktualizovaný FW? Jaká je to navigace?
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 01.08.13 23:36 (Čt)

FW 6.20, Garmin nuvi 1490TV, cneu 2014.10 a Topo 2013. Je to divné, stane se to jen na začátku navigování a po změně mapy. Všechny další kruháky jsou pak bez problémů. :) Aspoň že tak.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Rubic » 01.08.13 23:49 (Čt)

Zkoušíte to na uložené trase v simulačním režimu jenom přepnutím mapy? U mne je potřebné v každé mapě vytvořit svoji trasu, i když je shodná. Musím na to dávat pozor. Ani Path tomu kdysi nevěřil.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 02.08.13 0:07 (Pá)

Zkoušel jsem to "naživo" nahoře na Kunratické přes kruháč směr Jablonec. Asi po kilometru jsem se otočil, změnil mapu, zadal nový cíl a jel zpět, tentokrát po dálnici dolů a zase jsem byl v protisměru. Zkusím zítra simulaci, co to udělá. Ono mi to zase tak moc nevadí, nicméně je to zajímavé a nikdy a nikde jsem jsem to neviděl. Zdá se mi, že při výpočtu začátku trasy dělá navigace nějakou chybu, protože pokud naviguje třeba s Vesce do Globusu nebo nějakou trasu třeba po Praze, tak pak je vše ok.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

Re: City Navigator

Odeslatod Granco » 02.08.13 0:24 (Pá)

Simulace trasy:

50569.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Granco
 
Příspěvků: 12
Registrace: 28.07.13 15:00 (Ne)
Bydliště: Liberec

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.