Garmin Lifetime

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Garmin Lifetime

Odeslatod Jirka1 » 23.07.09 13:17 (Čt)

Prosím o radu. Zakoupil jsem Garmin T 765 Lifetime. Mám nainstalované mapy, založený účet na my.garmin a zaregistrovaný přístroj, u kterého se mi zobrazuje, že nejsou dostupné žádné aktualizace, takže předpokládám, že mám nejnovější mapu(NT 2010). Není mi však jasné jaký je postup při uplatnění "doživotní aktualizace" až nová mapa bude. K přístroji jsem dostal kartu označenou LIFETIME (s nesetřeným políčkem)Obrázek, se kterou nevím co mám dělat. Předpokládám, že LIFETIME musím někde zaregistrovat a nevím kde.Obrázek
Jirka1

Registrace: 23.07.09 11:50 (Čt)

Re: Garmin Lifetime

Odeslatod Romstar » 23.07.09 16:15 (Čt)

Zdravím, normálně to bývá tak, že je již přístroj kupovaný jako registrovaný a v balení by mělo být jméno účtu a heslo.
Pokud v balení jméno účtu a heslo nemáte a založil jste si účet na com. tak setřete kartu a kód vložte na aktivační stránku:
https://my.garmin.com/mygarmin/lifetime ... nLogin.htm
při aktivaci musí být gps připojena k pc. Obrázek
Obrázek uživatele
Romstar

Registrace: 30.08.08 15:54 (So)

Odeslatod Jirka1 » 24.07.09 12:18 (Pá)

Děkuji, zkusím to.
Jirka1

Odeslatod Jirka1 » 26.07.09 15:43 (Ne)

Obrázek Aktivace na uvedené stránce se podařila s tím že moje mapa je aktuální. Předpokládám správně, že až bude další mapa ke stažení zobrazí se mi jako dostupná aktualizace u mého přístroje na my.garmin.com v záložce moje mapy?
Jirka1

Odeslatod Romstar » 26.07.09 19:44 (Ne)

Ano Obrázek
Obrázek uživatele
Romstar

Odeslatod Jirka1 » 27.07.09 13:08 (Po)

Ještě jednou mockrát děkuji.
Jirka1

Odeslatod Rubic » 29.07.09 22:03 (St)

Prosím také o radu jak správně registrovat Nuvi 765 Lifetime; situaci mám komplikovanou tím, že mám v PC zaregistrovanou jinou 765 kterou jsem neúspěšně reklamoval po známé závadě. Je potřebné vše z PC odstranit a začít úplně znova založením jiného účtu? V PC mám MS+Topo Czech 2, Atlas Czech 8NT+Adresy CR v 1 dále Web Ubdater a Unlock Wizard. Vše co má být je zaregistrované, ale na svém účtu to nevidím.
Nechtěl bych s novou registrací dopadnout podobně. Pak by mi ani nešla provádět aktualizace, domnívám se, že se provádí přes účet na my.Garmin. Děkuji za každou radu.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod Romstar » 29.07.09 22:16 (St)

Zdravím, z pc nic nemažte je to zbytečné, stačí po registraci na http://www.garmin.cz/unlock do Map Source zadat jen nové klíče.
Pokud máte založen účet na http://www.mygarmin.com kde máte reklamovanou gps tak tam můžete tu starou registraci smazat v sekci View Your Registered Products (Vaše registrované produkty) stačí vybrat ten správný a zvolit Delete Registration.
Co se týče nové gps tak si před registrací prohlédněte dobře balení jestli tam náhodou nemáte papír s názvem účtu a heslem, takový přístroj je již zaregistrován je potřeba používat tyto údaje. Pokud nemá svůj vlastní účet tak ho můžete zaregistrovat pod svůj.
Obrázek uživatele
Romstar

Odeslatod Rubic » 29.07.09 22:55 (St)

Mnohokrát děkuji, dobrou noc.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod garminbreak » 08.08.09 19:57 (So)

Garmin LifeTime je obycajny marketingovy trik na zakaznikov. A to z jednoducheho dovodu :
1. moralna zivotnost navigacie Garmin je cca 2, maximalne 3 roky. Preco ? Pretoze momentalne Garmin iba dohana konkurenciu metodou prilepovania novych veci do absolutne zastaraneho .img formatu dat
2. ak bude chcet Garmin zostat konkurencieschopny, bude musiet do spomenutych 2 - 3 rokov totalne prekopat format mapovych suborov, co sposobi, ze stare navigacie budu nekompatibilne s novymi mapami - pamatate sa ? To tu uz bolo - starsie pristroje nepodporuju TYP ci NT
3. LifeTime plati iba pre to zariadenie, na ktore bola garancia zaregistrovana pricom nie je mozna preregistracia na zariadenie ine
4. cestna siet sa nemeni tak rychlo, aby sa nedalo jazdit podla map starych 2 roky (2 roky dozadu, ked bolo CZ a SK v mape reprezentovane desiatimi cestami bola situacia samozrejme ina), CNE2010.10 ma uz naozaj slusne pokrytie, kvalita je ale na Slovensku biedna z dovodu chybnej kategorizacie ciest. A perlickou je 2 roky neopravena legendarna chyba trasy medzi Mariankou a Borinkou, kde Garmin posiela chudaka vodica do lesneho prieseku pre vedenie vysokeho napatia, ktory je nezjazdny aj pre tanky...

Inymi slovami Kto koupi, ten prohloupi. Na Slovensku LifeTime stoji 119.99 €, za to mozem mat navigaciu z ryzoveho pola postavenu na iGO8, ktora ma v cene take funkcie, ako 3x drahsia vlajkova lod Garminu.
garminbreak

Registrace: 07.08.09 20:24 (Pá)

Další

Zpět na Garmin: Mapy