MAPY NA SD KARTĚ

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

MAPY NA SD KARTĚ

Odeslatod Boza » 04.06.09 23:34 (Čt)

Dobrý večer.
Prosím o radu. Aktivoval jsem si sadu map (Topo Czech 2, Atlas Czech 8NT, Adresy CR1, co jsem dostal ke svému novému e-trexu Legend HCx) a v rámci aktivace mi to umožnilo aktivovat to na číslo karty. To jsem provedl, ale když jsem mapy nahrál na SD, můj Garmin mi nadává, že mapy nelze odemknout. (v MapSource jsou odemčeny)
Prosím, můžete mi někdo poradit co jsem vlastně zblbnul, nebo jsme špatně pochopil význam aktivace na číslo SD?Obrázek
Začal jsem se o tohle téma zajímat teprve nedávno, ale nějak jsem na tenhle problém v diskusi nenarazil. (Nebo jsem špatně hledal)
Moc děkuji za každou informaci.
Boza
Boza

Registrace: 04.06.09 22:47 (Čt)

Re: MAPY NA SD KARTĚ

Odeslatod chip.cz » 06.06.09 12:02 (So)

Boza napsal
...To jsem provedl, ale když jsem mapy nahrál na SD, můj Garmin mi nadává, že mapy nelze odemknout. (v MapSource jsou odemčeny)Prosím, můžete mi někdo poradit co jsem vlastně zblbnul...

Možná jsi opravdu špatně hledal, protože se to tu určitě někde nachází. Zřejmě ještě budeš muset udělat registraci map online...u Garmina. Spustit mapsource_kliknout na Pomůcky_dále na Odemknout mapy_označit mapu, která se má odemknout_a kliknout na Odemknout online... a dále postupovat tak, jak Garmin nabízí.
Naposledy editoval chip.cz dne 10.08.09 13:03 (Po). Počet editací: 2x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz

Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)

Odeslatod Kodýl » 06.06.09 20:51 (So)

Boza napsal:Prosím, můžete mi někdo poradit co jsem vlastně zblbnul, nebo jsme špatně pochopil význam aktivace na číslo SD?

Jak si zjišťoval číslo SD karty?
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl

Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Odeslatod Hopkirk » 07.06.09 9:24 (Ne)

Boza - a mněl jsi SD ve slotu v garminu, nebo v PC? Instaloval si to z Map Source někam do složky v PC, nebo přímo na SD v garminu?
Hopkirk

Registrace: 01.05.08 23:43 (Čt)

Odeslatod garminbreak » 30.08.09 22:04 (Ne)

Pokial viem, na kartu sa mapy aktivuju jedine v pripade Garmin Mobile XT Europe, resp. GMXT s mapou lokalneho distibutera - v pripade Slovenska GMXT Slovakia. Pre vsetko ostatne je to podla tzv. DEVICE ID (ID jednotky). Upozornujem na fakt, ze GMXT Europe NIE JE Garmin Mobile 10/20 - to sa jedna o uplne iny produkt.
Pre etrex je to na 99.9% unlock na ID jednotky - to je zistitelne pomocou MapSource - menu Pomucky/Ziskani ID jednotky. Ak chces, daj sem unlock kod (25 miestny), skusim zistit, ci je to locknute na kartu, alebo jednotku.
Naposledy editoval garminbreak dne 30.08.09 22:50 (Ne). Počet editací: 1x.
garminbreak

Registrace: 07.08.09 20:24 (Pá)

Odeslatod garminbreak » 30.08.09 22:07 (Ne)

Kodýl napsal:
Boza napsal:Prosím, můžete mi někdo poradit co jsem vlastně zblbnul, nebo jsme špatně pochopil význam aktivace na číslo SD?

Jak si zjišťoval číslo SD karty?

Cislo SD karty sa da zistit pomocou GMXT - pri prvom spusteni bez aktivneho GPS vypise aj DEVICE ID, aj Card ID, ak je prevadzkovany v mobile, tak aj IMEI.
garminbreak

Registrace: 07.08.09 20:24 (Pá)

Odeslatod miro » 31.07.10 8:03 (So)

Zdravím vás. Měl jsem Garmin etrx vista hcx, nainstaloval mapy topo czech 3 a topo ck. Vše bylo ok, no pak jsem přístroj reklamoval a oni mi ho vyměnili za jiný. vložil jsem kartu, no píše mi to že mapy nejdou odemknout. mapsource odemknutý. Jak to mám udělat aby mi přístroj mapy našel na karte, Děkuji. miro
miro

Registrace: 31.07.10 0:04 (So)

Odeslatod Romstar » 31.07.10 12:25 (So)

Zdravím, kontaktovat mapy@garmin.cz a popsat Váš případ a oni by měli mapy přeregistrovat.
Obrázek uživatele
Romstar

Registrace: 30.08.08 15:54 (So)

Zpět na Garmin: Mapy