TOPO Czech v2 Upgrade

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod src » 25.05.09 20:49 (Po)

http://www.garmin.cz/download/TOPO_Czech_2.exe uz zda se nefunguje a garmin.cz neni zrovna nejprehlednejsi. Nevi nekdo, kde se ten upgrade ted nachazi? Nachazi-li se nekde. Diky.
src
 
Příspěvků: 3
Registrace: 25.05.09 20:43 (Po)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Jarous1 » 25.05.09 21:28 (Po)

Jelikož upgrade je placený, tak se jim to asi nebude jentak válet na netu Obrázek Podle mne až po zaplacení pošlou odkaz, kde si to můžeš stáhnout...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 728
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod oldtulak » 26.05.09 13:14 (Út)

no, je placený a navíc ještě není vydaný :-) to mi řekli v garminu ...... :-) nová verze má být do konce května
oldtulak
 
Příspěvků: 3
Registrace: 09.11.07 0:09 (Pá)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Jarous1 » 26.05.09 13:45 (Út)

Ještě donedávna byl za upgrade považovaný placený přechod z TOPO 1.20 na TOPO 2 Obrázek Dokonce i teď má Garmin.cz na svých stránkách stejné informace...

Nová verze je sice očekávána v nejbližších dnech, ale do té doby platí výše zmíněné.
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 728
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Path » 26.05.09 15:13 (Út)

Je to tak, jak píše Jarous1. Pokud ale někdo nyní zvažuje upgrade na verzi TOPO Czech v2 (Pro), doporučil bych mu ještě nějakou chvíli vydržet. Nová verze (v3) je na spadnutí.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod src » 26.05.09 17:56 (Út)

Na http://www.garmin.cz/mapy/aktualizace-m ... o-czech-2/ pisou:

Aktualizace turistické mapy ČR TOPO Czech 2

Pro uživatele mapy TOPO Czech v1.x, kteří provedli registraci mapy po 1.4.2008 je přechod na verzi 2 zdarma. Stačí na stránkách http://www.garmin.cz/unlock vygenerovat nový odemykací klíč a stáhnout instalaci nové turistické mapy TOPO Czech 2 zdarma.

Pricemz slovo "zdarma" odkazuje na nefunkcni http://www.garmin.cz/download/TOPO_Czech_2.exe

O placeni ani zminka, jen dvakrat slovo zdarma. Nevim, jak u garmin.cz, ale kde ziju ja, tak tam zdarma znamena neco jineho nez placene. Je mi jedno jestli to ma byt zdarma nebo placene, ale at je to na tech strankach spravne.

Navic jsem ten nefunkcni odkaz jsem nasel i tady na foru, nepletu-li se, a to v prispevku z minuleho roku.
src
 
Příspěvků: 3
Registrace: 25.05.09 20:43 (Po)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Jarous1 » 26.05.09 19:10 (Út)

A Ty sis tu vykopávku TOPO 1.xx aktivoval teprve nyní, resp. po 1.4.2008 ? U nových GPS zakoupených někdy od půlky července 2008 už ale byly jen mapy TOPO 2, případně TOPO 2Pro.
Ale omlouvám se za dezinformaci, že to na jejich webu není, to mi nějak uniklo...

Každopádně ale Garmin.cz teď kompletně předělává svoje stránky, tak v tom je asi trochu chaos. Včetně toho, že jsem si už všiml, že jeden den tam něco je a druhý už to není vůbec, nebo je, ale někde jinde. Chvilku bych ještě počkal až to dodělají...
Nebo jim napiš maila, jsou docela ochotní...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 728
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod src » 26.05.09 19:44 (Út)

Vykopavku :-) Registroval jsem to 7.7., tedy 14 dni pred vydanim v2 (o cemz jsem nemel poneti). Po upgrade jsem se shanel az kdyz jsem zjistil, ze nektere turisticke znacky vedou jinudy nez mi rika navigace. No ale jestli se mi nepodari upgrade zdarma (na garmin.cz jsem psal o vikendu, zatim bez odezvy), tak pockam na v3. Treba tam bude routovani po cyklostezkach ;-)
src
 
Příspěvků: 3
Registrace: 25.05.09 20:43 (Po)

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Romstar » 27.05.09 10:35 (St)

Zdravím, bude to chtít zřejmě poslat mail na mapy@garmin.cz s naskenovaným dokladem o koupi. Odkaz na stažení mapy by Vám měli poslat mailem.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: TOPO Czech v2 Upgrade

Odeslatod Path » 28.05.09 16:48 (Čt)

src napsal:... Po upgrade jsem se shanel az kdyz jsem zjistil, ze nektere turisticke znacky vedou jinudy nez mi rika navigace. ... ... tak pockam na v3. Treba tam bude routovani po cyklostezkach ;-)


Jen připomínám, že mapa Topo Czech po turistických cestách (tj. trasy mimo komunikace) neroutuje a ani v dalších verzích routovat nebude. Cyklotrasy mohou být routovatelné, ovšem opět pouze po komunikacích.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)


Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.