Dnes jsem jel podle navigace, ve které jsem měl aktivovanou mapu CNE 2010.1 a zjistil jsem že jedu mimo trasu, tudíž že tam není zakreslená silnice po které jedu(opravdu se nejedná o nějakou polňaču!). A to v průmyslovém komplexu poblíž Intersparu v Uherském Hradišti. Kamoš mi tvrdil že tam ta silnice už je delší dobu a tak mi to vrtalo hlavou. Po příjezdu domů mi to nedalo a po prohledání v mapě Atlas ČR 8 jsem zjistil že tam ta silnice JE! Trochu jsem ty mapy v mém okolí poprocházel a přišel jsem na to že zase jedna cesta není zakreslená v Atlase ČR 8. Ta cesta není nějak frekventovaná ale je důležitá, protože pokdu ji místní zná, tak si zkrátí cestu do přilehlé obce o pár desítek km než jet přes město.
Teď nastává otázka k zamyšlení pro Vás pro všechny, kteří jezdí podle navigací : PODLE KTERÉ MAPY JEZDIT...??
Buď to podle City Navigator Europe, nebo Atlas ČR...v druhé jmenované mapě je asi více POI bodů což je výhoda, ale otázka je, která z techto map je detailnější. Já osobně jezdím jen po ČR a sem tam do Rakouska na termál a do Vídně atd..možná bude nějaká cesta do Prahy, Brna a větších měst.
Navigaci mám již skoro půl roku a do teď sem nevyřešil problém jestli CITY NAVIGATOR EUROPE x ATLAS ČR
předpokládám že nejsem sám kdo tady tento problémek řešil a doufám tedy že tento topic někomu dalšímu pomůže....děkuji!