Stránka 9 z 24

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 17.12.09 13:32 (Čt)
od micrak
Instalace nových dat na kartu je jednodušší než sedět s notasem v autě.
Mám to do vestěvěné navigace od Kenwoodu.

Tak proto to mám tak, že velkou mapu mám na kartě a malou v navi.
A je úplně jedno jestli to jede s SDkarty v nevi nebo ve slotu.
Je to stejná sběrnice, takže není sebemenší důvod proč by to mělo jet rychleji nebo pomaleji.

Ale to stejně neřeší můj problém sekání :-(

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 17.12.09 15:06 (Čt)
od Romstar
Zdravím, nevím přesně jak to chodí ve vaší gps, ale zkuste adresy přejmenovat na gmapprom.1 snad se chytí.
Funguje Vám RDS- TMC, když máte CN na kartě?

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 17.12.09 23:10 (Čt)
od eidz
micrak napsal:Instalace nových dat na kartu je jednodušší než sedět s notasem v autě.
Mám to do vestěvěné navigace od Kenwoodu.

Tak proto to mám tak, že velkou mapu mám na kartě a malou v navi.
A je úplně jedno jestli to jede s SDkarty v nevi nebo ve slotu.
Je to stejná sběrnice, takže není sebemenší důvod proč by to mělo jet rychleji nebo pomaleji.

Ale to stejně neřeší můj problém sekání :-(


Tak si na tu stejnou sběrnici dej klasickou SD kartu a SDHC kartu, stačí class 2... Neznám architekturu garminu, ale pochybuji, že by slot byl přímo na sběrnici pro interní RAM, bude tam bridge. Pořád jde o klasické PDA.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 21.01.10 23:13 (Čt)
od Kofolytik
Na my.garmin.com je k dispozici aktualizace CNEU 2010.3. Velikost stahovaného souboru 3,55 GB.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 21.01.10 23:16 (Čt)
od Kofolytik
A pokud má někdo předplacené i CNNA, tak je tu pro něj verze 2010.4.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 22.01.10 9:50 (Pá)
od Kofolytik
Garmin jde do sebe. Při instalaci nového CNEU si můžete vybrat umístění!:-))

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 22.01.10 20:49 (Pá)
od nanaa
Provedl jsem aktualizaci v rámci lifetime a při té příležitosti došlo i k update FW na versi 4.9, když předtím jsem si tam ponechal 4.80 s ohledem na kritiku na tomto foru, že verze 4.90 má nějakou vadu. Prosím, ozvěte se, zda tento problém přetrvává.Díky.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 23.01.10 11:14 (So)
od monter
U 760 problém s 4.9 trvá. Na 70 km mi 4 krát zamrzla. Vrátil jsem se k 4.8 s zatím v pohodě.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 23.01.10 11:24 (So)
od nanaa
Děkuji.

Re: CityNavigator NT 2010

OdeslatOdesláno: 23.01.10 18:04 (So)
od Kodýl
Kofolytik napsal:Garmin jde do sebe. Při instalaci nového CNEU si můžete vybrat umístění!:-))

Řekl bych, že to nejde.