CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod micrak » 17.12.09 13:32 (Čt)

Instalace nových dat na kartu je jednodušší než sedět s notasem v autě.
Mám to do vestěvěné navigace od Kenwoodu.

Tak proto to mám tak, že velkou mapu mám na kartě a malou v navi.
A je úplně jedno jestli to jede s SDkarty v nevi nebo ve slotu.
Je to stejná sběrnice, takže není sebemenší důvod proč by to mělo jet rychleji nebo pomaleji.

Ale to stejně neřeší můj problém sekání :-(
micrak
 
Příspěvků: 6
Registrace: 31.01.08 15:38 (Čt)
Bydliště: Kroměříž

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Romstar » 17.12.09 15:06 (Čt)

Zdravím, nevím přesně jak to chodí ve vaší gps, ale zkuste adresy přejmenovat na gmapprom.1 snad se chytí.
Funguje Vám RDS- TMC, když máte CN na kartě?
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 17.12.09 23:10 (Čt)

micrak napsal:Instalace nových dat na kartu je jednodušší než sedět s notasem v autě.
Mám to do vestěvěné navigace od Kenwoodu.

Tak proto to mám tak, že velkou mapu mám na kartě a malou v navi.
A je úplně jedno jestli to jede s SDkarty v nevi nebo ve slotu.
Je to stejná sběrnice, takže není sebemenší důvod proč by to mělo jet rychleji nebo pomaleji.

Ale to stejně neřeší můj problém sekání :-(


Tak si na tu stejnou sběrnici dej klasickou SD kartu a SDHC kartu, stačí class 2... Neznám architekturu garminu, ale pochybuji, že by slot byl přímo na sběrnici pro interní RAM, bude tam bridge. Pořád jde o klasické PDA.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kofolytik » 21.01.10 23:13 (Čt)

Na my.garmin.com je k dispozici aktualizace CNEU 2010.3. Velikost stahovaného souboru 3,55 GB.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kofolytik » 21.01.10 23:16 (Čt)

A pokud má někdo předplacené i CNNA, tak je tu pro něj verze 2010.4.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kofolytik » 22.01.10 9:50 (Pá)

Garmin jde do sebe. Při instalaci nového CNEU si můžete vybrat umístění!:-))
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nanaa » 22.01.10 20:49 (Pá)

Provedl jsem aktualizaci v rámci lifetime a při té příležitosti došlo i k update FW na versi 4.9, když předtím jsem si tam ponechal 4.80 s ohledem na kritiku na tomto foru, že verze 4.90 má nějakou vadu. Prosím, ozvěte se, zda tento problém přetrvává.Díky.
nanaa
 
Příspěvků: 41
Registrace: 01.09.08 19:34 (Po)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod monter » 23.01.10 11:14 (So)

U 760 problém s 4.9 trvá. Na 70 km mi 4 krát zamrzla. Vrátil jsem se k 4.8 s zatím v pohodě.
Nuvi 3790T LT, CN 2017.10, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, LG G2
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nanaa » 23.01.10 11:24 (So)

Děkuji.
nanaa
 
Příspěvků: 41
Registrace: 01.09.08 19:34 (Po)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kodýl » 23.01.10 18:04 (So)

Kofolytik napsal:Garmin jde do sebe. Při instalaci nového CNEU si můžete vybrat umístění!:-))

Řekl bych, že to nejde.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.