CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod arpi11 » 01.11.09 1:54 (Ne)

Dobry den,

chtel jsem se zeptat proc, kdyz jsem aktualizoval mapu CNNT 2010.10 na CNNT 2010.20 mi napsal instalator, ze nemam dost mista na gps zarizeni (mam nuvi 660 a k tomu prikoupeny lifetime). Kdyz jsem znova spustil instalaci pres mapsource, tak vse slo v pohode. Velikost mapy je necelych 1,8 GB a na zarizeni je skoro 1,9GB volneho mista. Zajimave je take, ze velikost stahovaneho souboru je skoro 4GB. Kam zmizlo tech 2GB?
Pri inastalaci starsi verze (2010.10) vse probyhalo normalne. Po stazeni jsem dal "launch" a pak se vse pekne nainstalovalo. Ted jsem postup opakoval a ona vyskocila tahle hlaska ohledne mista. Tak nevim jestli jsem neco neudelal spatne.
Predem dekuji za odpoved
arpi11
 
Příspěvků: 4
Registrace: 24.10.08 18:07 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.11.09 1:57 (Ne)

Ty dve giga se ztratila v tom, ze v instalaci jsou MDR sady pro ty různé variianty. každý z nich má docela hodne set megabajtů. samotná mapa ma opravdu těsně pod 2 giga.

Doporučuju z té navigace vymazat třeba voice soubory apod, ono to pár desítek/set mega udělá.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod arpi11 » 01.11.09 2:12 (Ne)

Dik za tak rychlou odpoved v takove nocni hodine. To me napadlo a udelal jsem to a porad to vyskakovalo s tou hlaskou. Ted instaluji mapy pres mapsource a zatim to jede v poradku. Nevim kde byla chyba. Asi nejspis mezi zidli a pc.
Jinak, jestli tak porad budou ty mapy nabobtnavat, tak nevim kam si je pak dam.
arpi11
 
Příspěvků: 4
Registrace: 24.10.08 18:07 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 01.11.09 11:29 (Ne)

arpi11 napsal:Jinak, jestli tak porad budou ty mapy nabobtnavat, tak nevim kam si je pak dam.


No predsa na kartu...
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod divadch » 02.11.09 16:32 (Po)

Nevím jak vy, ale po stažení a nainstalování CNEU 2010.20 předchozí verzi odinstaluji a smažu z PC. Mé potřebné mapy v PC mají do 6GB, max. 10GB. V navigaci mám jen 2 české hlasy + CZ txt a nějaké ty vehicle, ostatní smazané, Atlas 8 + dresy ČR a na SD mám CNEU 2010.20 případně další mapy (slovensko v6) a pod. Tedy používané mapy v zařízení mají cca 2,5 GB u nenáročného uživatele Obrázek.
divadch
 
Příspěvků: 30
Registrace: 06.10.09 21:20 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod jintaj » 03.11.09 16:38 (Út)

Dotaz: Co dělám špatně, když mi CN EU 2010.20 po nahrání do Nuvi 760 odmítá hledat podle adres? Resp. nelze ani zadat cílovou zemi. Mapa se jinak v GPS zobrazuje, dokonce i když nemám zakliknutou žádnou mapu (minulá verze CN EU 2009.10 mi fungovala v pohodě)...
jintaj
 
Příspěvků: 4
Registrace: 24.07.09 12:07 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Path » 03.11.09 17:11 (Út)

Zkuste všechny instalované mapy odškrtnout (deaktivovat), nuvi restartujte a následně aktivujte opět CNEU.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod jintaj » 04.11.09 21:34 (St)

Díky za radu, pomohlo to (překvapivě, neboť s předešlými verzemi CN jsem to dělat nemusel).
jintaj
 
Příspěvků: 4
Registrace: 24.07.09 12:07 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 11.11.09 22:45 (St)

Odbornici, mam jednu zakernu otazku - da sa CNE2010.20 obstarat aj v ne-NT formate ?
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 12.11.09 1:51 (Čt)

Pokud se nemylim, tak ne.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.