Jasná odpověď zní, má pouze čísla orientační, popisná nemá. Kromě toho nemá ani orientační čísla všechny. Konkrétně můj dům, který stojí od roku 1989 má číslo orientační 33 a není tam.
V navigaci se současně zapnutou "mapou" Adresy ČR v1 to už je jiné kafe. Umí čísla orientační i popisná. Přitom samotný Atlas bez Adresy ČR má také jen čísla orientační. Popisná nikolivěk. Ale můj dům už tam je.

Bohužel v MapSource neumím zapnout Adresy v ČR a další mapu současně. Mám za to, že to nejde. Hodilo by se to ale.
A ještě si přidám. Na rozdíl od mapy Atlas (alespoň v mém okolí) nerozlišuje nezpevněné cesty. V sobotu se o mě pokoušel nějaký vir a tak jsem si naordinoval cca 40 km odpočinkový okruh coby autoturistiku. A jak jinak než striktně podle navigace a CN 2010.20. 4 x mě to za ten krátký úsek navedlo na cestu průjezdnou tak leda traktorem. Samozřejmě jsem si následně vyslechl Přepočitávám ..., auto nemám potřebu zničit. Nezpevněné cesty mám samozřejmě v navigaci ve Vyhýbat se zaškrtnuto.
Závěr dle mého - mapy Atlas ještě budou mít asi hodně dlouhou budoucnost a LifeTime mě poněkud zklamal. Škoda, že se LifeTime netýká právě map Atlas.