CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Matrix_One » 26.10.09 15:45 (Po)

Kazdy dům má číslo orientační (modrá tabulka) a číslo popisné (červená tabulka). Mapa obsahuje čísla orientační, tak jak již psal tragedie_v_JZD
Garmin Nüvi 760, CNEU NT 2013.10 NT, Atlas Czech 2012 NT, TOPO Czech 2011 Pro
Obrázek uživatele
Matrix_One
 
Příspěvků: 105
Registrace: 04.08.08 20:28 (Po)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 26.10.09 19:32 (Po)

Dakujem chlapci za pomoc, uz teda viem, co su v CZ tie cudne farebne tabulky s cislami na domoch :) No nedozvedel som sa, co som sa dozvediet chcel a tak doslo na instalaciu Adresy CZ a zistenie, ktore som vlastne ocakaval - ani v CZ CNE neobsahuje adresne body z mapy Adresy CR...
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 26.10.09 20:32 (Po)

nechapu , co jsi chtel zjistovat. vzdyt presne to jsme ti tu rekli. uz asi dvakrat.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 26.10.09 21:43 (Po)

Tragedie :

Asi neviem citat, ale nikde som tu nenasiel odpoved "CNE obsahuje / neobsahuje adresy z mapy Adresy CR". A o takuto jednoznacnu odpoved mi slo. Nevadi, odpoved uz poznam.

Ako priklad si daj vyhladat adresu Opatovec c.107. CNE najde X vyskytov, no ani jeden nie je ten spravny. Adresy CR najdu 1 vyskyt a samozrejme spravny.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 26.10.09 22:34 (Po)

Jasná odpověď zní, má pouze čísla orientační, popisná nemá. Kromě toho nemá ani orientační čísla všechny. Konkrétně můj dům, který stojí od roku 1989 má číslo orientační 33 a není tam.

V navigaci se současně zapnutou "mapou" Adresy ČR v1 to už je jiné kafe. Umí čísla orientační i popisná. Přitom samotný Atlas bez Adresy ČR má také jen čísla orientační. Popisná nikolivěk. Ale můj dům už tam je. Obrázek Bohužel v MapSource neumím zapnout Adresy v ČR a další mapu současně. Mám za to, že to nejde. Hodilo by se to ale.

A ještě si přidám. Na rozdíl od mapy Atlas (alespoň v mém okolí) nerozlišuje nezpevněné cesty. V sobotu se o mě pokoušel nějaký vir a tak jsem si naordinoval cca 40 km odpočinkový okruh coby autoturistiku. A jak jinak než striktně podle navigace a CN 2010.20. 4 x mě to za ten krátký úsek navedlo na cestu průjezdnou tak leda traktorem. Samozřejmě jsem si následně vyslechl Přepočitávám ..., auto nemám potřebu zničit. Nezpevněné cesty mám samozřejmě v navigaci ve Vyhýbat se zaškrtnuto.


Závěr dle mého - mapy Atlas ještě budou mít asi hodně dlouhou budoucnost a LifeTime mě poněkud zklamal. Škoda, že se LifeTime netýká právě map Atlas. Obrázek
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kodýl » 27.10.09 7:37 (Út)

Zde je předělaná Evropa pro MS 6.13.7: http://www.uloz.to/2890540/cne.rar
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 27.10.09 8:19 (Út)

yorg :
V CNE2010.20 kooonecne nie je legendarna dialnica VN1 ! Aspon toto opravili. No chyba relativne cerstva severovychodna cast obchvatu Trnavy, jeden kruhac v Dunajskej Strede stary minimalne rok. Logika routovania sa nezmenila, co je dobre. No nezmenila sa ani kategorizacia ciest a to je horsie, nez zle. Vysledkom je routovanie po komunikaciach, ktore su v mape oznacene ako cesta pre vozidla, no nie je definovane, pre ake Obrázek - jedna sa aj o nezpevnene polne cesty. A to podla vyjadrenia Conanu mapovacie vozidla Navtequ prechadzaju vsetky zmapovane cesty...
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod tom.kh » 27.10.09 23:31 (Út)

Bude mi fungovat od vás předělaná mapa CNE2010.2 i v MS 6.15.6?? Díky T.
tom.kh
 
Příspěvků: 3
Registrace: 28.08.09 22:58 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod V12 » 28.10.09 9:29 (St)

tom.kh :
Ano bude.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Path » 31.10.09 7:40 (So)

pkuba napsal:Poradí mí někdo, jak si přemístím mapu City Navigator Euro 2010.20 z adresáře

c:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2010.20.gmap\

do adresáře C:\Garmin

Prosté přesunutí a změna v registru

HK_Local_machine\Software\Garmin\Installed

nepomůže.

Děkuji


Přesuňte celou složku tam, kam potřebujete a v původní složce nechte pouze zástupce. MapSource si podle zástupce složky mapu už najde. V registrech nebudete muset nic měnit, pokud bude používat pouze novější verze MapSource.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Yahoo [Bot] a 1 návštěvník.