CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nuvi_joe » 18.02.10 13:47 (Čt)

Na webu http://www.microsoft.com/technet/suppor ... &LCID=1033
je v podsatě totéž, co ve výše uvedených údajích.
To znamená: přešlapujeme na místě - doporučená reakce uživatele - poslat informaci o chybě do Microsoftu.
Myslím, že by nás odpálkovali směrem ke Garminu, to je jako z deště pod okap.

Ještě doporučuji zkusit poslat do navigace jen část Evropy.

P.S.
Nakonec jsem rád, že nemám LifeTime - to by byl balzám na nervy. A podle ohlasů na webu to nechci ani zkoušet. Raději počkám na jarní/letní aktualizace.
nuvi_joe
 
Příspěvků: 124
Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 18.02.10 14:12 (Čt)

Joe, neměl bys nervy..... já Lifetime mám a zatím mi to žádnou písmenkovou mapu nenabízí - asi ví proč..... ten kdo počká, ten se dočká :-D
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod warhead » 18.02.10 17:21 (Čt)

no tak kdo ma lifetime by mel take mit MS 11 a ne 7 ze ano Obrázek
warhead
 
Příspěvků: 54
Registrace: 22.12.09 11:32 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kodýl » 18.02.10 17:40 (Čt)

Jarous1 napsal:Úplně stejnou poznámku mají i u MapSource... Což by asi byla blbost, ne ?

Máš pravdu Obrázek
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nuvi_joe » 18.02.10 18:01 (Čt)

freewall napsal:Joe, neměl bys nervy..... já Lifetime mám a zatím mi to žádnou písmenkovou mapu nenabízí - asi ví proč..... ten kdo počká, ten se dočká :-D

Jak se prokousávám různými fóry o garminech, tak se dovídám, že o nové stažení CNEU 2010.30x se musí nějak žádat. Týká se to těch uživatelů, kteří si stáhli na LifeTime účtu jednu z předchozích verzí.
(Prodávám jak jsem koupil)
nuvi_joe
 
Příspěvků: 124
Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 18.02.10 18:09 (Čt)

Už jsem to někde četl - nějaká ta polská fora - já myslím, že jsou to nějaké poplašné zprávy. Nevím nepátrám, zatím čas od času zkontroluji aktuálnost, už jsem to tu někde i psal i to značení a - b - c se mi nějak nepozdává, protože dosud to tak nikdy značeno nebylo.... uvidíme. Zlepšení pokrytí někde na Islandu zrovna k životu nepotřebuji, tak počkám jako mne to nabídloaktialuizaci na třicítku
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 18.02.10 19:16 (Čt)

Takže jak to je s těmi a b c verzemi - nabízel to web my.garmin.com automaticky, kdo měl štěstí, že stahoval kolem 10.2.2010 ? Nabízí se to stále?
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Rubic » 18.02.10 20:31 (Čt)

Zdravím, už to tady vysvětloval yorg -12.2.2010. Nebylo to označeno v nabídce - pouze na Tvém účtu byla výzva- stáhni znovu. Až po stažení se objevila indexace stažené verze. Normálně nebyl důvod proč stahovat znovu. Ale protože mi nechodily s novou verzí ty diskutované "dálniční informační tabule", udělal jsem to, očekávajíce, že chyba bude odstraněna.
Teprve stažený instalační soubor měl v PC označení 2010.30b, velikost 3 720 359 kB.
Inu Garmin je skoupý na slovo.
Naposledy editoval Rubic dne 19.02.10 3:24 (Pá). Počet editací: 1x.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.9.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 744
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 19.02.10 0:03 (Pá)

elnino napsal:Dobrý den Vážení,

jsem tu nový a rád bych Vás někoho požádal o radu - kde zjistím, zda mám CN 2010.30 verzi a, b nebo c? Stahoval jsem to 23.1.2010.
Děkuji Vám za odpověď

el nino


Instalačka "c" má 3 799 714 040 Byte, "b" jsem už smazal, tak nevím, jak byla velká.
Verze "c" se mi v navigaci hlásí jako 2010.30 viz viewtopic.php?f=6&t=626&start=150#p7692
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kodýl » 19.02.10 6:52 (Pá)

yorg napsal:Verze "c" se mi v navigaci hlásí jako 2010.30

Asi máš "b", "c" se zobrazuje takto: Obrázek
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.