CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 15.02.10 20:55 (Po)

Nevím, jakou verzi mám, jestli a, b, c nebo či co. Stažené je to 25.1.2010 a v současnosti mi my.garmin.com nenabízí nic dalšího ke stažení.
JCV se jmenuje takto:cneuro_2010_30_jcv.jcv - je třeba to přejmenovat? Na které křižovatce se Vám to zobrazuje, ať si to můžu nasimulovat.
Jinak jestli myslíte řazení do jízdního pruhu, tak to mi facholo i v 2010.20, např. Praha, cesta Žitná, Karlovo nám., Jiráskův most.

V té verzi co mám z 25.1.2010 2010.30 řazení do jízdních pruhů funguje.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 15.02.10 21:14 (Po)

Já už jsem škemral o nějaký screenshot, protože zatím jsem totiž neměl možnost vidět "křižovatku", spoubor jsem podle návodu přejmenoval na "CNE2010_30.JCV", teď jsem simuloval Barrandovský most, protože jsem si říkal, takováhle křižovatka je rarita - nic, tak bych také uvítal, jak píšeš, místo zobrazení.

Edit.:
Jinak eidzi se domnívám, že nemáš žádnou z těch tří variant - máš asi stejně jako já 2010.30 - tyhle "prototypy" se pak zobrazují jako 2010.31.
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 15.02.10 21:50 (Po)

No, minulý týden jsem byl tři dny mimo a takhle to dopadlo - hned jsou záplaty a, b, c ObrázekObrázekObrázek.

A že jsi to ty, tak tady dávám screenshoty (a hlavně proto, aby jsi neměl věčně poslední příspěvek po mě ObrázekObrázekObrázekObrázek). Bavíme se tedy o tom, co je v levém horním rohu, tj. řazení do pruhů nebo ty "informační tabule" je něco jiného?
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 15.02.10 22:05 (Po)

Děkuji Eidzi za laskavost, úplně jsem z té laskavosti rozhozen, že těžko budu usínat :-D :-D :-D........ ale k věci
Řazení do pruhů nemyslím - to co vidím je normálka, když jedu k nějakému cíli, v Německu jsem dokonce zažil i něco na způsob "dálničních návěstidel" před odbočením (u nás jsem se s tím zatím nesetkal), ale vzhledem k tomu, že se tu opěvuje zobrazení "křižovatek", tak přepokládám, že se jedná o jakési 3D zobrazení křižovatek, o kterém se v různých manuálech a recenzích píše. A protože s tím jsem se ještě nesetkal, tak jsem prosil o předdebatující, kteří konstatují, "že už to funguje", aby se svěřili se screenshotem
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Rubic » 16.02.10 7:19 (Út)

> freewall :
Omlouvám se, není to neochota, je to prosté - neumím tu přílohu vložit, jmeniny ženy.
Jde pouze o nesjednocení terminologie pro "Junction View". Asi nejvýstižněji to označuje Scorpio-cz jako "dálniční návěstní tabule". V CZ jsem to nenašel, je to užito na německých dálnicích nebo kolem Vídně.
http://rated4stars.com/garmin-nuvi-755t ... x5-review/
Př.: Křižovatka A4/S1 u Vídně.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 16.02.10 10:25 (Út)

Neomlouvej se, není proč, nemůžeš tu viset immerwere - takže to vidím že došlo ke špatnému pochopení názvosloví - tohle je zobrazení do pruhů, které mi ovšem fungovalo i bez přejmenování toho souboru (takže pro sichr se vrátím k původnímu názvu). Jinak jak jsem psal u nás jsem ještě nenašel místo kde by fachčilo, s verzí 2010.20 jsem byl v Germánii a tam jsem to zažil při sjezdu z dálnic
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 17.02.10 8:42 (St)

Vložení přílohy: pod oknem, kde píšeš zprávu je záložka možnosti (aktivní) a připojit přílohu. Klikni tedy na připojit přílohu. Poté na vybrat a vyber soubor. Nemám nastudované omezení pro přílohy na tomto fóru, ale jpg je podporované. Určitě bude i limit na velikost, ale screenshot z navigace je v pohodě. Pak přiložit soubor a je to. Pokud vkládáš víc jak dva obrázky, tak je dobré vědět, že první obrázek co takto vložíš, se pak na fóru zobrazí jako poslední, tj. při více obrázcích je fajn začít vkládat od posledního.

Teď si simuluji pohyb okolo Vídně a 3D Junction View furt nic. Jen, dle mého označení, 2D zobrazení řazení do pruhů před křižovatkou, jaké jsem již ukázal na příkladu Prahy (levý horní roh obrázků). Ale mám CN2010.30 bez písmenka. Takže otázky:
- je potřeba pro 3D zobrazení řazení před křižovatkou něco zapnout v navigaci?
- je potřeba pro 3D zobrazení určitá verze CN2010? Která?
- nebo jde tedy jen o popis jedné a téže věci (screenshot viz můj příspěvek výše) více názvy?

Díky.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Romstar » 17.02.10 8:53 (St)

Zdravím, není potřeba nic aktivovat. Pokud je Zobrazení křižovatky přítomno tak je aktivní v itineráři pole Pomocný pruh.
Zkoušel jsem v 765tce v 2010.20 tak s 2010.30b a vše fungovalo ok. Ještě mohu zkusit 2010.30.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 17.02.10 9:30 (St)

Chlapi, kdo to umí, dejte sem nějaký screenshot ať víme "voco go", protože zatím je to trochu zmatečné - hovořilo se o křižovatkách, pak se hovoří o řazení do pruhů... díky
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod eidz » 17.02.10 9:32 (St)

Prosím o křižovatku, kde je aktivní Pomocný pruh. Místa, kde funguje řazení do pruhů mají v mém případě položku pomocný pruh neaktivní.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.