CityNavigator NT 2010

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod warhead » 11.02.10 17:22 (Čt)

inu s temito opravami jejich model nepocital no Obrázek jinak v tom nevidim zas takovy problem a Mapsource je program jako kazdy jiny a treba TTH vychazi priblizne casto a to nedela nic s mapou Obrázek
warhead
 
Příspěvků: 54
Registrace: 22.12.09 11:32 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 11.02.10 17:28 (Čt)

Ono to je těžké, když aktualizace loni nebyly, tak se remcalo, teď jsou 4 po sobě a remcá se zase. :-)

Jen kdyby to stahování + instalace netrvalo tak dlouho. Aktuálně mám staženo 50%, jede to 2 hodiny rychlostí 244 kB/sec. No 10 Mbit si kvůli tomu pořizovat asi nebudu. Obrázek
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nuvi_joe » 11.02.10 18:52 (Čt)

Technická poznámka:
Pokud někdo netrpí stihomamem, tak pouhý seznam letošních upgrade CNEU nelze nazvat "remcání".

Ale již jejich počet vypovídá, že Garmina donutila tzv. světová veřejnost k tomu, aby nezatloukal a vydal opravy... To je následek svébytného přístupu programátorů v Kansasu.
nuvi_joe
 
Příspěvků: 124
Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod nanaa » 11.02.10 19:45 (Čt)

Pánové asi tomu nerozumím. Mám nuvi 760 lifetime. Na my garmin jsem si nainstaloval CNEU NT2010.30. Žádnou verzi 2010.30b a 2010.30c. mi to nenabízí. Může mi to někdo objasnit? Díky. Jsem registrován na garmin.com vč.přístroje.
nanaa
 
Příspěvků: 41
Registrace: 01.09.08 19:34 (Po)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 11.02.10 20:01 (Čt)

Když se koukneš o stránku zpět, tak zjistíš, že nejsi sám - já bych vydržel, jak jsem již psal samotné značení a, b, c se mi jeví podivné... uvidíme až si to "sedne" :)
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 11.02.10 21:28 (Čt)

Ano, hlásí to, že není žádná aktuální mapa ke stažení. Když ale podíváte na záložku Moje mapy, tak tam je tento text:
City Navigator Europe NT 2010.30, Deluxe All Regions, Jan 10
Detaily

Nejsou k dispozici žádné aktualizace
Stáhnout znovu


Když kliknete na Stáhnout znovu, tak se stáhne mapa s verzí "c".

Já bych ale moc nejásal, sice jsem ji stáhl, ale už nenainstaloval. Na 760 mi to hlásí málo místa a skončil jsem. Uvidíme, co mi sděli technická podpora.
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod Kodýl » 12.02.10 9:16 (Pá)

Céčková Evropa se zobrazuje v navigaci takto: Obrázek
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod freewall » 12.02.10 16:08 (Pá)

Já si počkám, až mi server nabídne update - stejně člověk o nic nepřijde a stahování x giga nějakých uspěchaných nedodělků asi nemá cenu
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 12.02.10 17:05 (Pá)

Kodýl napsal:Kdyby někomu vadilo, že musí mít připojenou navigaci k PC při stahování CN,
tak si jen zkopírujte soubor GarminDevice.xml na flash disk nebo kartu do složky Garmin a
a píchněte to do USBčka.


Při instalaci mapy jsem narazil na problém s tím, že instalační program skončí chybou kvůli nedostatku místa na nuvi. Technická podpora mi potvrdila, že se jedná o chybu a mám vybrat jen jeden region. Na nuvi se nahraje jen ten jeden a do MapSource celá mapa. A pak mapu z MS vyexportovat do nuvi. Jenže ten jeden region se mi nenabízí. Nabídka je prázdná.

Zkusil jsem proto pro instalaci uvedenou fintu se souborem \garmin\GarminDevice.xml. Instalačnímu programu je ale nutné dodat i Product key, které je ale naštěstí uveden v položce Správa map na my.garmin.com u odkazu ke stažení (ten nejnižší začmáraný).

Takže díky za tip.

Jen je divné, že na FD to vytvoří soubor gmapprom.img místo gmapsupp.img.

Obrázek
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

Re: CityNavigator NT 2010

Odeslatod yorg » 12.02.10 19:23 (Pá)

Funguje to i s gmapprom.img. Mapa se po překopírování z FD do nuvi hlásí takto:

Obrázek


No, pokud by to ale měla být i příště bude taková pakárna, tak mě to vůbec netěší.Obrázek
Garmin nüvi 760T
yorg
 
Příspěvků: 95
Registrace: 28.04.09 20:34 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.