nuvi_joe napsal:Vzdalujeme se od původního tématu... Nelze očekávat, že Garmin s radostí reaguje na připomínky z řad uživatelů. Má svou svéráznou "obchodní politiku", které rozumí jen oni sami.
Napřed prosím vyzkoušej, pak kritizuj. Já reportoval nerespektování CZ znaků v Poiloaderu (což je sw, který má rozhodně nižší prioritu než CN či MS) a do cca měsíce byla na světe současná verze, která respektuje non-english znakové sady.
Jen špitnu, že stažení balíku CNEUNT z webu je sám o sobě výkon.
Ano, ale i pomocí CDMA modemu realizovatelné, ač nepohodlné.
Po zakoupení navigace máme v ní mapu instalovánu, ale nemáme instalační médium do MapSource. Po vybalení staženého souboru získáme v podstatě kopii instalačního DVD, které snad ještě dnes lze zakoupit (pro legální uživatele za cenu média a poštovného).
Tuto skutečnost nemíní Garmin sdělovat platicím uživatelům, zvláště by měl být vděčný těm, kteří mají tzv. doživotní předplatné, když už na jednorázové "platiče" a stahovače v rámci 60-ti denní lhůty kašle. Na jejich webu ani v souborech v archivu není zveřejněn žáden návod jak na to.
Toto nechápu. A jelikož krabici mám v práci, tak si nejsem jist, ale instalační MS plus mapy jsem měl na CD s navigací, protože jsem z internetu žádné X gigové soubory netahal a jen jsem pomocí webu odemknul mapy.
Naštěstí zde existují fóra mimo ČR (SK, PL), kde se tyto informace vyskytují.
P.S.
Celý můj poměrně kritický postoj k praktikám Garminu vyplývá z toho, že jeho "instaláteři" se chovají velmi nestandardně. Mám na mysli svatou trojici MapSource+WebUpdater+PoiLoader...
No, pravda, nemožnost změnit složku při instalaci je překvapivé. A pokud je to i důvod, proč tuto navigaci nepoužívat, tak proč ne.