Atlas Czech 8

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod haris » 10.05.09 12:25 (Ne)

Tak k problému jak mi nejdou Odemknout mapy .....

Editovat Path: Příspěvek odstraněn - v rozporu s pravidly fóra
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:53 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Warez
haris
 
Příspěvků: 5
Registrace: 08.05.09 14:48 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Kofolytik » 10.05.09 13:33 (Ne)

Obávám se, že tady Vám nikdo neporadí.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod haris » 10.05.09 18:35 (Ne)

Stáhnul jsem si je na Rychlý a rozdělit se ( přeložte si to do Aj) Obrázek Složka má 3 rary, Mapka je Fam 560 nebo 580 přesně si nepamatuji a 1645 adresy v cr. tak nevím, jestli jsem to stáhl , jak se má. Kdyžtak prosím poradte. Díky Obrázek
haris
 
Příspěvků: 5
Registrace: 08.05.09 14:48 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Jarous1 » 10.05.09 19:26 (Ne)

Obavám se, že s nelegálně získanou mapou Ti tu nikdo neporadí...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod haris » 11.05.09 20:38 (Po)

to je nelegální? pukud je tak to jsem neměl v plánu, ale za zkoušku to stálo Obrázek
haris
 
Příspěvků: 5
Registrace: 08.05.09 14:48 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod haris » 11.05.09 20:38 (Po)

Díky mooooooooooooooc Kodylovy -Poslání odkazu na stažení po zakoupení aktualizace Obrázek
haris
 
Příspěvků: 5
Registrace: 08.05.09 14:48 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod martini » 20.05.09 20:12 (St)

Zdravim ja mam tento problem koupil jsem si aktualizaci ATLAS CZECH NT v 8 když ji chci zaregistrovat tak to po mně chce registračni kod NT v 7 ale ja mam jen jeji odemikaci kod protože tuto mapu jsem si stahl zdarma od garmina jako aktualizaci NT v 6, mužete mi poradit co s tim ? to jsem prachy vyhodil do luftu za tu aktualizaci na NT v 8 diky moc za odpovědi mam nuvi 200ObrázekObrázekObrázek
martini
 
Příspěvků: 4
Registrace: 28.11.08 10:52 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Path » 21.05.09 1:11 (Čt)

Obraťte se na podporu výrobce map (Picodas PRAHA, resp. garmin.cz). Určitě vám s tímto problémem pomohou.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Romstar » 21.05.09 7:19 (Čt)

Zdravím, pokud půjdete na http://www.garmin.cz/unlock a zadáte výrobní číslo přístroje tak se Vám objevý i registrační číslo mapy k Atlasu 7. Musí to tak být jinak byste nemohl aktualizovat na Atlas 7
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

CNEU 2010 s Adresy CR v1

Odeslatod foibos » 24.05.09 9:47 (Ne)

Měl jsem ty samé problémy se spoluprací CNEU 2010 s Adresy CR v1 v 765T, jak byly popsány výše, v případě zaškrtnutí obou prakticky nebylo možné vyhledávat adresu (přitom Adresy CR v1, které byly sloučené do jednoho souboru s Atlasem 8, hladce spolupracovaly jak s ním, tak s Topo 2). Takto to vypadalo (CNEU 2010 a Adresy CR v1):

Obrázek

Řešení přinesla změna souborové struktury, kdy mám v přímo v Garminu CNEU 2010 (gmapprom.img), Atlas 8 (gmapprom1.img), Topo 2 (gmapsupp.img) a Adresy CR v1 jsem nahrál na kartu (gmapsupp.img).

Pak již CNEU 2010 s Adresy CR v1 spolupracovat začaly, v případě volby hledání adresy startuje obrazovka CNEU 2010, kde lze pod Změnit zemi zvolit či napsat v horním okénku Adresy CR v1, případně opačně Ceska republika pro CNEU 2010, pokud jsou právě aktivní Adresy:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dozajista existuje i jiný způsob, jak problém vyřešit.
foibos
 
Příspěvků: 16
Registrace: 19.02.09 21:57 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.