Atlas Czech 8

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod nemik » 16.04.09 23:08 (Čt)

Ano máte pravdu porovnával jsem Atlas 7 s Atlasem 8 NT. Která je lepší? s NT nebo bez?
nemik
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.01.09 23:49 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 16.04.09 23:23 (Čt)

nemik napsal:Ano máte pravdu porovnával jsem Atlas 7 s Atlasem 8 NT. Která je lepší? s NT nebo bez?


ty mapy (ne-NT a NT) jsou uplne identicke. jen jedna je vetsi a jedna je mensi, protoze pouzivaji odlisny algoritmus komprse a NT verze map nejde ve starych garminech pouzit - nicmene snad ve vsem, co je nyni dostupne, funguje - vsechny nuvi navigace, streetpilot c510/550, a vsechny X-kove turisticke navigace (Cx, HCx, CSx, HCSx ci jak to oznacujou, a samozrejme i oregon a colorado apod.)

tusim , ze marek lutonsky na navigovat.cz delal nejaketesty, a zjistil, ze jedna z tech dvou verzich zpusobuje nekterym navigacim problemy - ve smyslu, ze na nich trva dele vypocet trasy. ale ktera verze a kterych navigaci se to tykalo, uz si nepmatuju :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Kofolytik » 17.04.09 15:47 (Pá)

Konečně jsem rozchodil Adresy v1 spolu s CNEU 2010, ale po každém zapnutí je musím znovu vybrat pomocí "zvolit zemi", jinak je defaultně nastaveno hledání pomocí CNEU. Dělá vám to také?
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Romstar » 17.04.09 15:53 (Pá)

Zdravím, jednou jsem to zaznamenal u 765 a 760tky, ale po několika restartech a zapnutí se to chytlo. U jiné 760tky to proběhlo ok hned na poprvé, možná to bylo tím, že jsem právě aktualizoval FW. U 660tky absolutně bez problému u 270tky tak též U 360tky se to musí zase dělat tak, že se vypočítá trasa a teprve potom zapnou adresy jinak mrzne, ale jen ve spojení s Atlas 8 ze CN tuším ok. atd. atd. Obrázek
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod nemik » 19.04.09 11:49 (Ne)

také musím přepínat po zapnutí mojí 760tky ty adresy. Což je docela nepraktické. Zajímavé je že to chvílu šlo bez přepínání a teď už musím pořád přepínatObrázek
Jinak firmware mám pořád stejný a to 4.60. a je jedno jakou mám zvolenou kombinaci aktivovaných map...
nemik
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.01.09 23:49 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod haris » 08.05.09 16:00 (Pá)

Dobrý den, nenašla by se nějaká dušička, která by mi mohla pomoct? Obrázek
Stáhnul jsem si Atlas 8NT a adresy v CR, otevřel v map source, odemkl a vše je ok. Chtěl jsem si to nainstalovat do přistroje G. Nuvi 760 mám firmware 4.60. Po nainstalování do něj mi to hlásí: Mapy Nelze Odemknout. ATlas 8NT má kolem 40.6mb a Adresy v CR 106, zkoušel jsem vše jak to zpravoznit - ( atlas 8 NT nahrát do nuvi, a adresy v čr na kartu a obráceně, dokonce jsem tyto 2 mapy nahrál do sebe - a šoupnul do Nuvi 760, pak když to nešlo, tak na kartu a taky nic ) .... furt mi to nejde. Zkoušel jsem to i pod nazvem gmapsupp.img a také gmapsup1.img, jak na kartu tak do Nuvi - hlásí to: Mapy nelze Odemknout. Nevíte kde by mohl být problém? Děkuji moc za pomoc Obrázek
haris
 
Příspěvků: 5
Registrace: 08.05.09 14:48 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Kodýl » 08.05.09 17:08 (Pá)

Zadal si špatné odemykací klíče, odkud je máš?
U 760ky je jedno kam mapy nainstaluješ.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 08.05.09 22:17 (Pá)

no .. ja bych zacal uz tim "stahl jsem si". nejak jsem nezaregistroval, ze by garmin mel verzi 8kovy CR nekde ke stazeni. takze nejspise stazeno nekde "z sede zony" a nasledne odemknuto prilozenym kodem, ktery jde sice pouzit pro mapsource, ale nasledne uz ne pro navigaci (neb jine seriove cislo).
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Kodýl » 09.05.09 6:16 (So)

Po zakoupení aktualizace pošlou odkaz na stažení.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 476
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 09.05.09 12:39 (So)

tak pak beru zpet a omlouvam se za narceni :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] a 1 návštěvník.