Atlas Czech 8

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod freewall » 02.02.10 10:33 (Út)

Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod sid_cz » 02.02.10 10:40 (Út)



díky moc, ač se považuji za zdatnějšího uživatele PC, tohle jsem nenašel, už stahuji a jsem zvědavý, zda-li ta dálnice tam je Obrázek
sid_cz
 
Příspěvků: 4
Registrace: 02.02.10 9:48 (Út)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod freewall » 02.02.10 11:12 (Út)

No slyšel jsem, že možná už brzo by měla být verze 8.2 :)
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod sid_cz » 02.02.10 11:26 (Út)

to ž su blbý nebo co, já tu dálnici mezi Hranicemi a cca Studénkou pořád nemám, vy ji tam máte ?
sid_cz
 
Příspěvků: 4
Registrace: 02.02.10 9:48 (Út)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod freewall » 02.02.10 11:36 (Út)

Tož když ji nemáš tak ji taky mít nemohu. Jinak 8.1 neobsahuje žádné změny v silniční síti oproti 8.0 - to až verze 8.2 - viz http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=114399
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod Romstar » 02.02.10 17:46 (Út)

Ta dálnice je jenom v CityNavigatoru od verze 2010.20
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod tube » 22.03.10 12:35 (Po)

Možná píšu trochu mimo téma, ale nechi zakládat uplně nové téma. Kamarádovi jsem dával do kupy nový Garmin Nuvi 205 a dal jsem mu dovnitř Atlas 8.1, Adresy ČR a topo CZ3. Předinstalovány jsou mapy střední evropy. Osobně mám 255W a když si chcu zapnout jinou mapu - např topo, tak si v nástroje - nastavení - mapa - mapové info zaškrtávám, kterou mapu chci aktuálně použít. U té 205 nemůžu zrušit mapy Atlas 8.1 a adresy ČR, jinak lze ty ostatní dvě vypínat, ale když nevypnu atlas, tak nemám mapu central Europe ani topo. na 255W můžu vypnout všechny a jsem na čistém bez mapy, jen base map

Poradíte někdo?
Garmin 255W, CN Europe NT 2010.10, Atlas Czech 2013.5NT, Adresy CRv2, TOPO Czech 3, GTM 25; Garmin eTreg legend HCx Cyklo Czech 2012NT
Obrázek uživatele
tube
 
Příspěvků: 41
Registrace: 20.08.09 10:02 (Čt)
Bydliště: Ostrava

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod freewall » 22.03.10 14:27 (Po)

Asi jsem hrozně tupej, ale asi si to budu muset namalovat, protože jsem to četl snad 3x a nevím, čí jsem :))))....... a tam kde vidíš pouze base map, máš je odemčené? Nehlásí ti to přispouštění navigace, že "mapy nelze odemknout" ?
Obrázek uživatele
freewall
 
Příspěvků: 235
Registrace: 23.10.08 13:44 (Čt)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod warhead » 23.03.10 9:19 (Út)

ee spis takhle, ta jednotka kde nejdou mapy vypnout pravdepodobne nema basemap tak prosim overit Obrázek
warhead
 
Příspěvků: 54
Registrace: 22.12.09 11:32 (Út)

Re: Atlas Czech 8

Odeslatod tube » 23.03.10 11:43 (Út)

Tak jsem na to přišel. Warhead měl pravdu, on si chtěl pročistit navigaci a smazal omylem basemap. Asi si myslel (chce tam totiž dokoupit celou evropu) že tu 1 GB paměť nějak nafoukne, aby tam narval CNE 2010.31. No sehnal jsem novou basemap a už to frčí po paprči. Díky moc
Garmin 255W, CN Europe NT 2010.10, Atlas Czech 2013.5NT, Adresy CRv2, TOPO Czech 3, GTM 25; Garmin eTreg legend HCx Cyklo Czech 2012NT
Obrázek uživatele
tube
 
Příspěvků: 41
Registrace: 20.08.09 10:02 (Čt)
Bydliště: Ostrava

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot], Yahoo [Bot] a žádný návštěvník.