Odinštalovanie mapy z GPS

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Odinštalovanie mapy z GPS

Odeslatod Matrix44 » 27.03.09 11:33 (Pá)

Caute,
potrebujem poradit ohladne odinstalovania mapy z GPS. Dokazem ju sice vymazat ale nepride mi to korektne, a potom mam este problem s tym ze mi nechce hladat mesta a podobne. Teraz so starou mapou (City Navigator Europe 2008 NT a Slovakia ROADS v5.1) mam polozku zvolit stat (region): Slovenska republika alebo zvolit iny region. Po preinstalovani na nove mapy Slovakia ROADS v6 a cokolvek ine, uz mi tuto moznost neponuka, a ked dam zvolit region, tak mi nenajde ani Slovensko, Slovakia..., proste mozem dat cokolvek, nenajde mi region, a tym som skoncil. Urcite ste to uz niekto riesil, tak mi prosim poradte.

Dakujem Vam,
Matrix44

EDIT:
Ked naistalujem iba Slovakia ROADS v6, tak mi pekne automaticky nahradi Slovakia ROADS v5.1, a vyhladavanie ostane zachovane. Problem nastane, ked sa chcem zbavit City Navigator Europe 2008 NT. Vypise mi ze v zariadeni nie je dost miesta, a tu som skoncil. Mozem to len vymazat zo zariadenia, a tym padom vykoncim vyhladavanie a bohvie co este. Este sa tu nikto s tymto problemom nestretol ?

Dakujem,
Matrix44
Matrix44

Registrace: 26.03.09 17:14 (Čt)

Re: Odinštalovanie mapy z GPS

Odeslatod Path » 08.04.09 17:10 (St)

Odstranění a odinstalace mapy je v podstatě jedno a totéž. Co se týká problému vyhledávání v mapě SK - nějaké informace jsem v minulosti zahlédl na gpsforum.sk. Zkuste se mrknout tam.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Beaumont » 22.04.09 8:47 (St)

No a jak tedy lze smazat jen jednu z více naistalovaných map v GPS? Chci před aktualizací Atlasu Czech na verzi 8 smazat starší verzi.

A ještě dotaz - při nahrávání nové verze Altlasu z Map Source musím zároveň nahrát i všechny ostatní mapy (hlavně City Navigator Europe) nebo ty zůstanou v původní podobě?
Beaumont

Registrace: 21.03.08 13:56 (Pá)

Odeslatod Path » 22.04.09 21:51 (St)

Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Beaumont » 24.04.09 12:23 (Pá)

Díky, mezitím už jsem to taky objevil. Ten návod je vynikající, díky ještě jednou!
Beaumont

Registrace: 21.03.08 13:56 (Pá)

Zpět na Garmin: Mapy