Caute,
potrebujem poradit ohladne odinstalovania mapy z GPS. Dokazem ju sice vymazat ale nepride mi to korektne, a potom mam este problem s tym ze mi nechce hladat mesta a podobne. Teraz so starou mapou (City Navigator Europe 2008 NT a Slovakia ROADS v5.1) mam polozku zvolit stat (region): Slovenska republika alebo zvolit iny region. Po preinstalovani na nove mapy Slovakia ROADS v6 a cokolvek ine, uz mi tuto moznost neponuka, a ked dam zvolit region, tak mi nenajde ani Slovensko, Slovakia..., proste mozem dat cokolvek, nenajde mi region, a tym som skoncil. Urcite ste to uz niekto riesil, tak mi prosim poradte.
Dakujem Vam,
Matrix44
EDIT:
Ked naistalujem iba Slovakia ROADS v6, tak mi pekne automaticky nahradi Slovakia ROADS v5.1, a vyhladavanie ostane zachovane. Problem nastane, ked sa chcem zbavit City Navigator Europe 2008 NT. Vypise mi ze v zariadeni nie je dost miesta, a tu som skoncil. Mozem to len vymazat zo zariadenia, a tym padom vykoncim vyhladavanie a bohvie co este. Este sa tu nikto s tymto problemom nestretol ?
Dakujem,
Matrix44