City Navigator NT 2009

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.11.08 19:28 (So)

ano, to je schvalne, ze regionalni mapa je nadrazena globalni. ten kenwood neumoznuje danou mapu vypnout?
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Anonymous » 01.11.08 19:55 (So)

Chtel jsem se zeptat nez se pustim do instalace nove mapy ... Jak probehne aktualizace mapy v GPS ? Predpokladam,ze ji nainsatluji do PC a pak vyexportuji do navigace ... Mam nuvi 760 tak ze se me do navigace nevejde a budu ji muset dat na kartu,cetl jsem zde na foru,ze soubor s nazvem gmapprom.img na karte nefunguje.Mate to nekdo vyzkousene ?
Anonymous
 

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.11.08 20:18 (So)

ale houby ....
1) gmapprom by mel fungovat i na karte.. ale pokud ne (nezkousel jsem), tak to stejne nevadi .. neni duvod ho davat na kartu
2) proc by se nevesel? proste vymazte gmapprom z navigace (treba v pruzkumniku)
3) pokud mate update dvd, tak tam je updatovaci mechanismus, ktery to udela za vas (vymaze gmapprom z navigace, a posle tam vlastni
4) pokud nemate udpate dvd, proste gmapprom vymazete, v mapsourcu oznacite city nav, poslete ho do navigace, vznikly gmapsupp prejmenujete na gmapprom..
5) pokud chcete mit i stary city nav, tak ho z mapsourcu proste poslete jako mapu na kartu ...

reseni je mnoh, staci si vybrat .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod papaya » 01.11.08 20:20 (So)

Tragedie_v_JZD napsal:ano, to je schvalne, ze regionalni mapa je nadrazena globalni. ten kenwood neumoznuje danou mapu vypnout?

bohužel Kenwood neumožňuje vypínání map přímo v navi (nebo na SD Kartě), jedině v mapsource, ale to je mi k ničemu...
Hlavně pořád netuším, proč mi DNX-7200 neschroupá Topo Czech 2, 2 Pro ani Atlas 7 - prostě žádné vyšší mapy než Topo Czech 1.2Obrázek
papaya
 
Příspěvků: 5
Registrace: 18.08.08 21:45 (Po)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.11.08 20:27 (So)

mate aktualni firmware?
naúpada me jediny duvod... a to ten, ze kenwood nepodporuje mapy ve formatu NT
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Jarous1 » 01.11.08 20:38 (So)

Také mne to napadlo...

Jinak Atlas 7 se dá stáhnout i v ne-NT provedení.

http://dwn2.garmin.cz/Atlas_Czech_v7.exe
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod papaya » 01.11.08 22:59 (So)

...mám poslední vydaný FW v2.60 a jsem si jistý, že Kenwood podporuje NT mapy (verze NT 2007 je totiž pevně předinstalována v jednotce od výrobce) upgrade map se provádí pouze skrze SD karty.
Problémy se spuštěním jsem popisoval zde: http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=429, Díky za rady a případně prosím pokračujme v mém vlákně, ať nezas***me toto, které se týká jen City Navigator NT 2009
papaya
 
Příspěvků: 5
Registrace: 18.08.08 21:45 (Po)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 02.11.08 21:05 (Ne)

Evropa 2009 mě routuje s nüvi 250 při zapnutí "vyhýbání se placeným silnicím a při rychlejším čase"
opravdu divoce. Cesta Česká Lípa - Praha nevede po silnici č.9, ale mimo po pěti ciferných ulicích.
eTrex Vista HCx vede správně, tak jako v MapSource.
Nüvi 250 si s Evropou 2009 nějak nerozumí, s Atlasem NT7 routuje správně.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod mpětka » 11.11.08 22:39 (Út)

Můžete někdo poradit? Jestli jsem to dobře pochopil, tak když se zaregistruju na My Garmin, tak si můžu stáhnout update z 2008 na 2009 zdarma. Buď stáhnout nebo objednat DVD. Jenže to se jaksi nekoná Obrázek Mám nüvi 760 od května a samozřejmě vše legální. Tak proč mi tam nabízí jen zakoupení za nějakých 130 USD ? Díky za rady
mpětka
 
Příspěvků: 19
Registrace: 30.05.08 13:43 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 11.11.08 22:41 (Út)

ten update je zdarma jen pro ty, kteri si koupili nuvi se starym city navigatorem po urcite dobe. kveten je prilis brzy. za update budete muset zpaltit.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:53 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.