City Navigator NT 2009

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 31.10.08 11:07 (Pá)

jak nejde? proc by neslo? pokud mate na mysli vytvoreni mapsoruce instalace mapy z gmapsupp.img, tak tu neni problem vyrobit routovaci....
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 677
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 31.10.08 11:16 (Pá)

Ano, mám na mysli instalaci do MapSource ze souboru IMG.
V MapSource mi nejde vyhledat města, adresy atd. Tu nabídku mám zašedlou a nejde použít.
Možná jsem měl v GMapTool ještě něco potvrdit, ale nevím co.

edit: Omlouvám se, routovat jde, ale adresy nejde vyhledávat.
První položka "najít místo" je nedostupná.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Path » 31.10.08 16:31 (Pá)

Protože to GmapTool dosud neumí, tím to bude.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Anonymous » 31.10.08 17:05 (Pá)

kotivs napsal:V tomto vlákne sa o tom píše, ja som sa držal navrhovaného postupu a CNE 2009 NT mi ide bez problemou v MapSource vo ver.6.13.7 , lebo vo ver.6.14.1 je vykreslovanie máp ozaj velmi pomalé.
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,1244.0.html

Vyzkousel jsem tento postup a musim rict,ze nema chybu,byl jsem trosku nestastny z rychlosti vykreslovani mapy v nove verzi MapSource ... Netusim jestli uz nestiha me PC,nebo se programatorum neco nezdarilo ... Diky za radu a odkaz Obrázek
Anonymous
 

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 31.10.08 17:23 (Pá)

Nevím kde dělám chybu, když spustím "conv613.bat" ukáže mi cestu, kam se bude mapa
konvertovat, stisknu klávesu podruhé a convert se vypne.
Vše mám připravené dle návodu. Obrázek
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Jarous1 » 31.10.08 17:44 (Pá)

Možná hloupý dotaz, ale... Ten adresář kam to bude ukládat už předtím existuje ?
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 706
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Anonymous » 31.10.08 17:51 (Pá)

Asi nebudu ten nejlepsi radce,ale povedlo se me to a postupolal jsem dle navodu ...
1.vytvorit adresar,kam chci prekonvertovat sadu
2.do adresare s nainstalovanou mapou C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2009.gmap nakopirovat rozbalene soubory z odkazu http://www.anpo.republika.pl/files/cne2009mps613.zip
3.spustit prikazovy radek vepsat cmd
4.prepnout se v prikazovem radku do adresare kam jsem nakopiroval rozbalene soubory prikazem cd C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2009.gmap
5.pak vlozit do radku prikaz conv613 C:\Garmin\CNENT2009 posledni cast je cesta kde mam vytvoreny odresar pro mapu ...
6.pak uz se akorat potvrdi pokracovani ...

Me se to povedlo a dekuji tim autorovi tohoto postupu ze serveru http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,1244.0.html
Anonymous
 

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 31.10.08 18:40 (Pá)

Díky Petře, vše je OK.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Petr_ » 31.10.08 18:52 (Pá)

Jsem rad ze se zadarilo.
Petr_
 
Příspěvků: 18
Registrace: 31.10.08 18:45 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod papaya » 01.11.08 19:26 (So)

Provedl jsem update na City Navigator Europe 2009 NT. Instalace i odemknutí proběhlo v pohodě, jen mne dost mrzí skutečnost, že pokud NT 2009 skombinuji s mapami Topo Czech v.1.20 (novější Topo Czech v.2 a 2 Pro mi totiž v autobnavigaci Kenwood DNX-7200 z dosud neznámých důvodů nefungují) tak starší ale podrobnější mapa Topo Czech je zřejmě nadřazená mapám City Navigator Europe 2009 NT, takže doplněné změny které City Navigator obsahuje se mi bohužel v navigaci neprojeví Obrázek
Má někdo podobnou zkušenost nebo radu, prosím?
papaya
 
Příspěvků: 5
Registrace: 18.08.08 21:45 (Po)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot], Yahoo [Bot] a žádný návštěvník.