City Navigator NT 2009

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod arpi11 » 24.10.08 18:36 (Pá)

skoda.. i tak dekuju za bleskovou odpoved
arpi11
 
Příspěvků: 4
Registrace: 24.10.08 18:07 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 28.10.08 12:59 (Út)

Prosím o radu.
City Navigator Europe 2009 se mi zobrazí pouze v MapSource_6141.
Já ale raději používám MapSource_6137, lze to nějak změnit?
Mapa se mi uložila do
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\GARMIN\Maps\City Navigator Europe NT 2009.gmap,
i když jsem zadal jinou cestu.
Zatím mám tedy nainstalované obě verze MS.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 29.10.08 21:10 (St)

bohuzel to zmenit nejde. garmin od city navigatoru 2009 zacal pouzivat uplne novy zpusob ulozeni map (uz to nejsou img soubory, ale gmp soubory atd atd...).. a tento zpusob je kompatibilni pouze s novympi mapsourci. bohuzel , s city navigatorem 2009 eu uz nelze pouzivat starsi verze mapsourcu, nez 6.14.1 ...

edit: tak to vypada, ze data jsou nove ulozena mnohem optimalizovaneji ... zobrazovani mapy v 6.14.1 se mi zda o dost rychlejsi nez odo city navu 2008 ... ze by posun k lepsimu? .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 677
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 29.10.08 22:19 (St)

Dík za odpověď.
Zobrazování 2009 je možná o něco rychlejší než u 2008, ale o proti
starším MapSource je to stejně pomalé.
Hlavně mi u 6.14.1 vadí, že si nemohu kontrolovat trasu v počítači, protože
v navigaci to trasuje jinak. Styl výpočtu a vyhýbání se mám nastaveno stejně v MS i v GPS, to mi 6.13.7 nedělal.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 30.10.08 11:20 (Čt)

i starsi verze mapsourcu trasovaly jinak, nez navigace.... to ze zrovna predchozi verze mapsourcu vam trasuje jako navigace, mi prijde spis jako nahoda .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 677
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 30.10.08 14:45 (Čt)

Tak asi jo, ještě to otestuju.


edit: Evropa 2009 mě routuje s nüvi 250 při zapnutí "vyhýbání se placeným silnicím a při rychlejším čase"
opravdu divoce. Cesta Česká Lípa - Praha nevede po silnici č.9, ale mimo po pěti ciferných ulicích.
eTrex Vista HCx vede správně, tak jako v MapSource.
Nüvi 250 si s Evropou 2009 nějak nerozumí, s Atlasem NT7 routuje správně.
Naposledy editoval Kodýl dne 02.11.08 21:07 (Ne). Počet editací: 2x.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Anonymous » 30.10.08 16:30 (Čt)

V tomto vlákne sa o tom píše, ja som sa držal navrhovaného postupu a CNE 2009 NT mi ide bez problemou v MapSource vo ver.6.13.7 , lebo vo ver.6.14.1 je vykreslovanie máp ozaj velmi pomalé.
http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,1244.0.html
Anonymous
 

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Sally » 30.10.08 21:41 (Čt)

...takže u mě nějaká chyba - po převodu do starého formátu se mě nevytvořilo CNEuroNT_2009.mdx, CNEuroNT_2009_trf.trf, I000017A.typ ani CNEuroNT_2009.tdb - v registrech však zápis proběhnul, tudíž v tomhle stavu pro MS 6.13.7

...edit: stačilo nakopírovat chybějící soubory z původního adresáře s novým formátem mapy
Naposledy editoval Sally dne 30.10.08 21:52 (Čt). Počet editací: 1x.
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Anonymous » 30.10.08 21:47 (Čt)

Convert mi nejde spustit, nechápu proč.
Operační systém mám Windows XP.
Jde mi pouze vytvořit mapu do MapSource z IMG souboru.
Anonymous
 

Re: City Navigator NT 2009

Odeslatod Kodýl » 31.10.08 7:57 (Pá)

edit: Jde mi pouze vytvořit mapu do MapSource z IMG souboru, ale na té nejde routovat.
https://youtu.be/37SUv7oFE8Q
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.