TOPO Czech v2 (základní informace)

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Jarous1 » 28.08.08 15:37 (Čt)

Některé ikonky jsem z TYP souboru odstranil a už je to v pořádku... Nevím proč je tam vůbec přidávali. Sice jsou hezčí (můj subjektivní názor), ale správně fungují jen v MapSource.


Ano, tyhle celkem důležité orientační body z nové mapy bohužel zmizely... To samé mne dost mrzí u ploch sportovišť. V Atlasu 7 jsou, ale v nové TOPO už ne. Nevím jestli zrovna motorista tyto informace potřebuje více než pěší / cyklo turista Obrázek
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Monoid » 28.08.08 17:18 (Čt)

Jarous1 napsal:Některé ikonky jsem z TYP souboru odstranil a už je to v pořádku... Nevím proč je tam vůbec přidávali. Sice jsou hezčí (můj subjektivní názor), ale správně fungují jen v MapSource.


To neni chyba TC 2Pro. V jinych pristrojich to funguje dobre. Oregon asi bude mit nejakou chybu ve firmware a s ikonami v TYP souborech nepracuje korektne.
Monoid
 
Příspěvků: 215
Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Jarous1 » 28.08.08 18:54 (Čt)

O.K., tak budu muset počkat na FW, který to snad někdy opraví... Dělá to totiž verze 2.30 i 2.20...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Jarous1 » 30.08.08 0:37 (So)

Hmmm, tak teď chování Oregonu nerozumím už vůbec... Ve vyhledávání v "naposledy nalezených" se mi stále ukazuje ten Vysoky les. Přitom v GPS mám jen TC 2Pro, která ale tento bod pravděpodobně neobsahuje. Opětovné vyhledávání v POI ho totiž nenajde. Pokud ho ale vyberu z "naposledy nalezených", tak se na mapě zobrazí... Máte k tomuto někdo vysvětlení ?

Možná by to vyřešil tvrdý reset přístroje, ale do toho se mi tedy moc nechce, zase všechno znovu nastavovat...Obrázek
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Path » 30.08.08 0:41 (So)

Položky "Naposledy nalezené" budou pravděpodobně alokovány v paměti natvrdo.

Edit: Ale to už tedy vývojáři mohli přihodit k tomuto záznamu i FID. Nebo do skrytého gpx. Přitom se nabízí takových možností, jak toto řešit.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Jarous1 » 30.08.08 1:02 (So)

Ono to asi nebude zase tak jednoznačné, protože třeba schránky pro geocaching natažené z GPX souboru po jeho odstranění zmizí i z naposledy nalezených. Prostě se celá ta krabička chová nějak divně...

Řada eTrex měla přímo volbu na vymazání těchto bodů a docela se divím, že se tohle do Oregonu nedostalo...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod mtom » 18.09.08 10:19 (Čt)

Jde nějak zvětšit písmo u názvu obcí ?
mtom
 
Příspěvků: 2
Registrace: 26.08.08 10:32 (Út)

Předchozí

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.