Jestli k tomu mohu ještě něco dodat, tak mne osobně dost irituje i třeba to, že když je na mapě zobrazena skála, kámen, pramen, a vůbec tyhle nově dodané body, tak mi je v Oregonu překrývá další bod (taková zelená "kulička" nebo jak to nazvat) a není pak pořádně vidět co se pod tím vlastně skrývá... Na zběžné kouknutí někde po cestě, třeba na kole, to vůbec není k použití, to bych musel pokaždé zastavit a pořádně se na to podívat, protože je to opravdu špatně vidět a během jízdy tak dlouho na GPS koukat zase nemohu

Tohle se dá vyřešit vypnutím popisek u mapových bodů. Jenže, u některých jiných bodů bych ty popisky k nim naopak rád měl...
To samé duplikování ikon v mapě je třeba u hotelů. Je tam taková ta "zelená s postelí" a přes ní (nebo naopak) ještě "velké červené H"... Jednou píše "ubytování" a podruhé už třeba i jméno hotelu včetně adresy a spojení na ně. Pokud se tedy vůbec podaří označit tu správnou ikonu

Řada eTrex to měla vyřešeno mnohem lépe, když bylo více ikon přes sebe, tak po stisknutí joysticku vyskočil seznam všech těchto bodů a já si nejdříve mohl vybrat, který mne opravdu zajímá.
Zajímalo by mne jestli to jsou chyby/vlastnost mapy nebo Oregona