TOPO Czech v2 (základní informace)

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Sally » 18.07.08 21:14 (Pá)

...tak jsem viděl nějaké screeny z Topo Czech 2 a je vidět že i mistr tesař se utne - dokonce po zkouknutí i předešlé verze 1.2 stejná chyba Obrázek Nějak se mě nezdá že by Velká nad Veličkou bala všude Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Anonymous » 18.07.08 22:15 (Pá)

Ano poslal asi v 10/07
Anonymous
 

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Path » 20.07.08 5:39 (Ne)

Tak jsem si chvíli hrál s TOPO Czech v2 Pro v GPSMAP 60CSx a zpomalení překreslení obrazovky je oproti TOPO v1.20 sice poznat, ale že by to byl nějak zvlášť výrazný rozdíl se říct nedá. Nová mapa má zkrátka více detailů, se kterými se žádná Garminí GPS dosud nesetkala.

Ze začátku ve mě hrklo, protože se mapa vůbec nechtěla hnout a kurzor stál na jednom místě. V jednom mapsetu jsem měl instalované: TOPO CZ 1.20 + TC 2 PRO + Atlas 7 NT. Obě mapy - TC 1.20 i Atlas - jsem vypnul a najednou se to rozjelo. To však bylo pouze ze začátku, protože při dalším testování se všemi aktivními mapami se rychlost překreslování neměnila.

Zkoušel jsem také snížit nastavení detailu z Normální na Menší, čím se překreslení opět o něco zrychlilo. V režimu navigace jsem tuto mapu se 60CSx zatím nezkoušel - nebyl čas.

Klade-li si někdo otázku, zdali lze TOPO Czech v2 PRO efektivně použít v 60CSx, pak odpovídám - Ano, lze. S rychlostí Oregonu se to samozřejmě nedá srovnat, ale barvoslepý Oregon (bez podsvětlení displeje) bych za 60CSx zatím neměnil.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Path » 23.07.08 16:23 (St)

Zítra, tj. 24.7.2008 jde mapa TOPO Czech v2 do distribuce. Je tedy dost možné, že dealeři ji budou prodávat už tento pátek.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Anonymous » 24.07.08 16:29 (Čt)

...bohuzel zatim jen na SD kartach s novymi pristroji a jen ve standartni verzi, neb Picodas snad zatim nema hotova instalacni media... :-(
Anonymous
 

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod brejtri » 24.07.08 21:32 (Čt)

Takže jsme se snad dočkali. Na stránkách Garmin CZ je ke stažení nová mapa TOPO Czech v2.
brejtri
 
Příspěvků: 2
Registrace: 24.07.08 21:23 (Čt)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Anonymous » 25.07.08 1:03 (Pá)

Nějak nechápu poměrně vágně podmínky pro stažení a zprovoznění. Přístroj mám od června, generátor píše, že mapy mám registrované od 1.1.1970, klíč na v2 nenabídne. Jak je to v tomto případě? Kde sehnat klíč?
Anonymous
 

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Path » 25.07.08 23:59 (Pá)

Nejde to ani teď?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod brejtri » 26.07.08 7:15 (So)

Už jde i vygenerovat odemykací klíč.
brejtri
 
Příspěvků: 2
Registrace: 24.07.08 21:23 (Čt)

Re: TOPO Czech v2 (základní informace)

Odeslatod Anonymous » 27.07.08 0:57 (Ne)

Jde to, díky za upozornění :-).
Anonymous
 

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.