Pokusil jsem si stáhnout mapy CZ topo České republiky a píše mi to toto "Nefunguje pripojeni do databaze.....". Nevíte někdo, v čem je problém, případně jak se dostat na stejné, případně obdobné stránky?
Path napsal:Nějak jim na Cz Topo zlobí stránky, tak zkuste tento odkaz. Do seznamu jsem jej přidal také.
Zdravim a mam prosbu - stranky CZ Topo zlobi delsi dobu a ani druhy link neni o nic zivejsi. Nemate prosim nekdo podrobne topo mapy cz ulozeny? Pripadne nevite kde jinde mohou lezet? Dekuji za info - sedim uprostred poli, hladovim a bez vasich map netrefim vcas domu a dostanu od zeny mazec
Našel jsem si podle odkazu mapu německa kterou tam potřebuju. Mám Garmin nuvi 200 a protože jsem naprostý laik, stáhl jsem exe soubor POILoaderforWindows_252.exe k sobě do PC. Jak ho ale mám dostat do navi kterou mám propojenu s PC už nevím. Můžete mi poradit?
No a tak jak to teda udělat abych tam tu mapu dostal. To mi fakt nikdo neporadí :-( jsem z toho na nerva. Potřebuju návod pro blbý jak to udělat. Pokud to jde tak evropu, pokud ale ne tak budu rád za co nejpodrobnější německo. Jo a angličtinou nevládnu, tak to bude o to těžší. Díky předem za pomoc.