Instalace map do PC

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: Instalace map do PC

Odeslatod thomas007 » 03.03.17 17:31 (Pá)

savana napsal:Buď vložíš kód pro odemčení, nebo si poradíš alternativně, neoficiálně.
To je ale na na další kapitolu.

Což zde ale nemá co dělat jelikož jste s tím při registraci souhlasili viz text

"Upozorňujeme, že v tomto fóru jsou odkazy
na warez či jiný nelegální software považovány
za hrubé porušení pravidel!"

Takže byste mohli být "zmizeni"
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod Milan_ » 27.03.17 18:55 (Po)

Ahoj,
nechci zbytečně zakládat nové vlákno, tak píšu sem. Mám takový menší problém, mám navigaci nuvi 30 lifetime plus tedy s doživotní aktualizací map čr, jenže mám starý počítač s WindowsXP a ten jejich slavný Garmin Express přes který jdou stáhnout nové mapy prostě u mě nefunguje a na technické podpoře mi poradili ať si koupím nový pc :o
Chtěl bych poprosit může mi někdo napsat jak se jmenují soubory s těmi novými mapami čr? Že bych si to zkusil najít třeba na uložto a pak po staru normálně nahrál přes MapSource. Mám i ten nový kód, ale prostě nestáhnu to, pořád jedu na staré mapě AtlasCzech20135NT.exe

dík Milan
Milan_

Registrace: 12.01.14 17:08 (Ne)

Odeslatod thomas007 » 28.03.17 13:55 (Út)

Ty mapy ale nemají instalačku pro PC jako měly staré verze takže si je bez Expressu do PC (MapSource/baseCamp) nijak nenainstaluješ :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007

Odeslatod Milan_ » 29.03.17 11:41 (St)

Pán na technické podpoře Garminu mi řekl, že přes Garmin Express je možnost nahrání přímo do GPS, anebo je tam i možnost stáhnout do pc a nahrát do MapSource, takže to tak není?
Milan_

Odeslatod Anders » 29.03.17 13:58 (St)

Milan_ napsal:Pán na technické podpoře Garminu mi řekl, že přes Garmin Express je možnost nahrání přímo do GPS, anebo je tam i možnost stáhnout do pc a nahrát do MapSource, takže to tak není?

ano, ale musi na tom Tvem pc fungovat, protoze klice budou generovany pro pripojenou navigaci...
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3490LM, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders

Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Odeslatod thomas007 » 29.03.17 17:08 (St)

Milan_ napsal:Pán na technické podpoře Garminu mi řekl, že přes Garmin Express je možnost nahrání přímo do GPS, anebo je tam i možnost stáhnout do pc a nahrát do MapSource, takže to tak není?

Jo, mapu do PC jde nainstalovat, ale jen skrz aplikaci Express. Pokud na daném PC Express nefunguje, nelze mapu do PC nainstalovat. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007

Odeslatod Milan_ » 30.03.17 21:34 (Čt)

No nevím, ale asi nic horšího než ten Express vymyslet nemohli zlatej starej MapSource, který funguje i na staré šunce:)
Ještě dotaz, zkoušel jsem do mojí Nuvi30 dostat mapu celé Evropy měl jsem img soubor, který se mi podařilo rozchodit v MapSource, vybral jsem mapu ČR a nahrál do gps. Mapa fungovala, ale nevím proč nešlo hledat podle ulice a adresy hlásilo to něco jako, že data nejsou dostupná. Myslel jsem, že součástí mapy je automaticky i databáze adres, nebo není?
Milan_

Odeslatod Rubic » 31.03.17 12:37 (Pá)

Ahoj, db Adres je součástí Evropské mapy, ale Tvoje navigace to z ní neumí číst. Musíš v ní mít db adres která bývala dříve součástí CD české mapy Atlas Czech.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Odeslatod Dula » 31.03.17 13:13 (Pá)

Když jsi rozchodil img soubor v MapSource, tak v něm ti adresu vyhledává? Asi ne, že?
Dula

Registrace: 29.04.09 22:22 (St)

Odeslatod Milan_ » 31.03.17 18:19 (Pá)

Tak v MapSource mi to hledání taky nejde, kolonka Najít místa... je šedá a navíc se mapa vykresluje jen při přiblížení 30km a blíž co je dál, tak jsou jen bílý obdélníky. Používám program GmapTool, který mi dělá převod img tak, aby ho načetl MApSource nastavím si tam i vlastní FID a PID a asi při této operaci dojde k té ztrátě adress v tom původním img to asi je, ale ten zase nenačte MapSource. Nevíte jak jinak dostat ten img soubor do MapSource? Zkoušel jsem ještě program MSM a ten nefunguje, nebo stačí jen "ručně" nakopírovat celý img přímo do GPS do adresáře Maps ? Mám i originál instalaci celé Evropy u té v MapSource funguje všechno i hledání adres, ale když to nakopíruju do GPS tak mi po zapnutí napíše, že mapu nelze odemknout, asi ji nesedí FID nebo nevím...
Milan_

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy