Stránka 1 z 1

nüvi 2595LM NTU 2017.10 - dotaz

OdeslatOdesláno: 12.04.16 16:21 (Út)
od Snowii
Zdravím,

po delší době jsem updatoval své nüvi a GE mi nahlásil, že není dostatek místa a mám si pouze vybrat region. To jsem udělal, takže v zařízení mám teď 2017.10 Northwest EE, na SD kartě potom zůstalo 2015.10 ALL.

Můj dotaz je, jak můžu dostat, ať už na SD nebo do zařízení 2017.10 ALL (existuje vůbec?), příp. alespoň ještě mapy s našimi západními sousedy (DE, FR, CH, IT atd.). Ovládání přes GE mi nepříjde zrovna intuitivní, mnohem radši bych měl možnost prostě stáhnout mapy a říct, které chci kam kopírovat...

Děkuji moc za rady!

Re: nüvi 2595LM NTU 2017.10 - dotaz

OdeslatOdesláno: 13.04.16 6:45 (St)
od Rubic
Ahoj, pokud si chceš maximálně zjednodušit aktualizace nové mapy Evropy, pořiď si větší kartu - 16GB a na počátku aktualizace mapy pomocí GE - zvol ukládání mapy - na kartu.
http://podpora.garmin.cz/index.php/kb/article/000040
http://dwn2.garmin.cz/knowledgebase/exp ... apy-sw.pdf

Re: nüvi 2595LM NTU 2017.10 - dotaz

OdeslatOdesláno: 13.04.16 11:09 (St)
od Snowii
díky moc! zkusím to tedy s 16GB! spíš mě ale překvapuje, že se na to GE vůbec neptalo, kam to chci provést ten update...

Re: nüvi 2595LM NTU 2017.10 - dotaz

OdeslatOdesláno: 13.04.16 11:21 (St)
od Rubic
Ahoj, GE pracuje vychytrale, nezobrazuje to, co není zapotřebí. Asi si měl kartu menší než je velikost aktuální mapy. Já používám kartu velké kapacity, nezobrazuje se mi nabídka výběru regionu, hned se stáhne nová mapa celá, stará mapa se smaže - maximální pohodlí. :)

Re: nüvi 2595LM NTU 2017.10 - dotaz

OdeslatOdesláno: 13.04.16 12:36 (St)
od thomas007
Je to jak píše kolega Rubic. Pravděpodobně jsi měl kartu 4GB nebo menší (4GB má využitelný max 3,75GB). Současný mapy EU však mají už asi 4-4,2GB a to jen samotná mapa bez dalších dat jako náhledy křižovatek apod. Pokud použiješ větší kartu , aspon 8GB, tak ti Express řekne že v přístroji neni dost místa a jestli chceš menší mapu do přístroje a nebo celou na kartu.

Pokud máš na kartě mapu kterou nahrával Express tak ti tu starou verzi Express sám smázne a nahradí ti jí novou verzí. :bigwink: