Stránka 3 z 4

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 09.05.15 6:28 (So)
od Rubic
Ahoj, máte Lifetime na českou mapu? Prodávala se (1350) s mapou Evropy.
http://www.garmin.cz/produkty/mapy-a-os ... etime.html

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 09.05.15 7:19 (So)
od panjawa
Ano, mám Lifetime na českou mapu a při zakoupení před třemy roky řádně registrována a nyní tam mám ATLAS Czech 2013.5 NT, na myGarmin vydím že City Navigator Czech mám odemčen ale Express v nejnovější verzy stávkuje a nebo opravdu maj na servru nějaký problémy, což mě taky Express včerá parkrát ukázal :x Ještě bych dodal že to byla nüvi 1350 Lifetime Czech. Abychom byl přesnější, tak je to tato http://www.garmin.cz/produkty/mapy-a-os ... etime.html

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 09.05.15 7:36 (So)
od Kodýl
Možná bych zkusil Express odinstalovat a restartovat PC.
Zde je starší verze http://www.uloz.to/xCasSrJM/garminexpressinstaller-exe

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 09.05.15 8:08 (So)
od panjawa
Tak sem odinstaloval, restartoval a než si dal odkaz na starší verzi tak už sem měl naistalovanou znova tu nejnovější a zatím jede, ale to včerá při prvním puštění taky jelo a 5min před koncem to zkolabovalo,tak uvidím co teď to udělá, když tak skusím potom tu starší verzi, dám pak vědět.

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 09.05.15 10:16 (So)
od panjawa
Tak starší verze prozměnu kolabuje již při samotné instalaci a to při „ Stahování požadované současti“ takže na to dneska opravdu prdím, nebudu si tím kazit víkend a vyzkoušíme po neděli, jeden kolega mě pomohl ;) , takže všem díky moc co měli snahu pomoci :thumb: :thumbsup:

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 10.05.15 9:38 (Ne)
od Rubic
Zdravím, na Facebooku konzultuje podobný problém p. Vladimír Štorek, zatím řešení není známé, asi budete muset ještě nějaký týden vyčkat. Je to mrzuté.

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 10.05.15 10:16 (Ne)
od panjawa
Dík za info, ale na FB nejsu a nemíním se tam registrovat. Mrzuté to ani není, pomohl sem si jináč ( bylo mě pomoženo ), ale spíše mě s.re :evil: že si člověk koupí nějakou službu od renomované firmy a ta to evidentně nezvládá, přece když už se mě podařilo tu mapu odemknout tak tam mohl být přímý odkaz na stažení, vždyť su kurňa přihlášenej přes svoje údaje, potom ID přístroje, sériové číslo přístroje a vygenerované číslo nové mapy, t.j. jak u blbejch :x , horší jak v bance, no nic , nebudu se nasírat a du smažit játyrka a obědvat, :)

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 11.05.15 8:39 (Po)
od srubik
Dobrý den, můžete dát odkaz na ten Facebook? Také s tou aktualizací v současné chvíli bojuji :-(

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 11.05.15 9:56 (Po)
od Rubic
Z titulní stránky už to zmizelo a hledat to tam nemohu, nejsem tam přihlášený. Chce to ještě trochu trpělivosti, nějak si s tím poradí.

Re: Atlas Czech 2014

OdeslatOdesláno: 11.05.15 20:54 (Po)
od kahuda
Zdravím, mám nuvi 1310 lifetime czech, aktuální verzi expresu, mapu jsem odemkl, ale po připojení gps mi to jen aktualizovalo firmware, žádnou aktualizaci mapy ( viz Kodýlův příspěvek ze 7.5.) mi to nenabízí. Dělám něco špatně? Díky za rady.