Porovnání Atlas Czech v7 vs. City Navigator Europe 2008

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Porovnání Atlas Czech v7 vs. City Navigator Europe 2008

Odeslatod jirkahop » 26.03.08 10:00 (St)

Zdravím,
jaké máte zkušenosti s oběma mapama. U Atlasu mě těší celkem dobře zakreslené lesy, vodstvo a POI, které u CN nejsou, ale u CN mě udivilo kupodivu na několika místech lepší pokrytí místních komunikací a přesnější rozlišení asfaltka a nezpevněná silnice. Porovnával jsem dvě místa, kde jsem byl a jedno kam se chystám (tady jsem se díval na seznam.cz na sat. mapu) a vždy lépe dopadla CN, která měla podrobnější a hlavně přesnější zakreslení cest. Jednalo se 2x o Vysočinu a 1x Bílé Karpaty, malinké vesničky či osady. I Topo dopadla v komunikacích hůř než CN.
jirkahop

Registrace: 17.12.07 10:38 (Po)

Re: Porovnání Atlas Czech v7 vs. City Navigator Europe 2008

Odeslatod Anonymous » 06.04.08 23:26 (Ne)

CNE 2008 jsem nezkoušel, ale např. oproti NT9 se mě Atlas 7 pokoušel táhnout v mimoúrovňových křižovatkách do protisměru, v různých městechv sídlištích se mě pokoušel místo přímého směru protahovat mezi domy, dělal mezi paneláky různé osmičkové průjezdy mezi domy atd. :-)
Anonymous

Re: Porovnání Atlas Czech v7 vs. City Navigator Europe 2008

Odeslatod sAs » 07.04.08 9:09 (Po)

Zdravím - přidám pár mých postřehů ...
... průmyslový areál SIGMA v Lutíně má NE 2008 kompletně pokrytý (takřka do poslední manipulační plošky Obrázek), kdežto Atlas tam má "hic sunt leones" (s detailně zakreslenými železničními vlečkami - abych mu nekřivdil Obrázek)

... Atlas už zná nový úsek obchvatu Olomouce (R35), kdežto NE 2008 nikoli
sAs

Registrace: 24.03.08 23:47 (Po)

Zpět na Garmin: Mapy