ATLAS CZECH 2013 - instalace

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod Galloway » 21.10.13 11:48 (Po)

Stáhněte znovu prosím, chybička se vloudila, už je opraveno.
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod Kodýl » 21.10.13 19:05 (Po)

OK, a proč Atlas 2013.5 nemá ochranu pro jednu GPS,
k čemu tam je tedy kód?
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
http://svobodne-radio.cz/
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 475
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod Anders » 27.10.13 17:09 (Ne)

Potvrzuji, dnes stazeny Atlas 2013.5 z CR lifetime a opravdu nema uzamykatelne mapy "Atlas 2013.5" a "Atlas 2013.5 3D" :roll:

PS: Adresy v2 jsou stale stejne z 28.10.2010, to by take chtelo inovaci.
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 252
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod burysek » 20.01.14 0:58 (Po)

Předem jsem omlouvám za svou tupost, ale vůbec mi není jasný postup aktualizace map. Mám NUVI40 LIFETIME a chtěl bych aktualizovat mapy ČR. Když najedu na stránky tak mi tam vůbec nenabízí tu možnost jako o 2 příspěvky výše "Odeslat do zařízení GPS" nebo "Odeslat na kartu". Mám tam pouze toto:

Obrázek
burysek
 
Příspěvků: 1
Registrace: 19.01.14 23:59 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod thomas007 » 20.01.14 9:53 (Po)

Potom nemáš správně nainstalovanej Communicator plugin. Pokud by byl a navigaci správně našel, ukázaly by se ti i ty další tlačítka ;)
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 524
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod tube » 08.07.15 19:07 (St)

Omlouvám se za oživování staršího tématu, ale mi také stále hlásí že mi chybí comunicator plugin. Ale když zajdu na stránky komunikátoru tak mi napíše že ho mám a aktuální a najde mi mou GPS. Na Geocaching.com si do turistického eTRExu pošlu kešky bez problému. Ale na unlock.garmin.cz mi stále hlásí že nebyl nalezen comunicator plugin - a to asi bude můj problém s odesláním hlasu Ostravaka do GPS - nevidím tlačítko, které bych dokázal použít.

Kde dělám chybu?

*edit: Mám Win 7 Pro 64Bit a IE 11. V Chrome jsem to zkoušel a povolil jsem starší typy pluginů, které Chrome nepodporoval. A také nic.
Garmin 255W, CN Europe NT 2010.10, Atlas Czech 2013.5NT, Adresy CRv2, TOPO Czech 3, GTM 25; Garmin eTreg legend HCx Cyklo Czech 2012NT
Obrázek uživatele
tube
 
Příspěvků: 41
Registrace: 20.08.09 10:02 (Čt)
Bydliště: Ostrava

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod Jarous1 » 08.07.15 19:51 (St)

Jedna věc je nesprávně fungující plugin, už jsem s ním zažil také pár pěkných ne zrovna radostných chvil :)

Ale, Ty se snažíš nacpat hlasy do eTrexe? Jestli ano, tak je veškerá snaha marná, tyhle kousky (resp snad úplně všechny turistické, asi jen kromě Montany a Monterry) hlasy nenaučíš, i kdyby ses na hlavu stavěl :bigwink:
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 708
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod thomas007 » 09.07.15 9:22 (Čt)

K tomu Communicatoru najdeš víc tady...

http://mr3ska.onelove.cz/communicator-plugin-v-chrome/
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 524
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod tube » 15.07.15 16:26 (St)

Jarous1 napsal: Ty se snažíš nacpat hlasy do eTrexe?:

Ne to opravdu nesnazim. Jen jsem uvedl priklad, ze mi plugin cte i tuto navigaci na geocaching.com :-)
Garmin 255W, CN Europe NT 2010.10, Atlas Czech 2013.5NT, Adresy CRv2, TOPO Czech 3, GTM 25; Garmin eTreg legend HCx Cyklo Czech 2012NT
Obrázek uživatele
tube
 
Příspěvků: 41
Registrace: 20.08.09 10:02 (Čt)
Bydliště: Ostrava

Re: ATLAS CZECH 2013 - instalace

Odeslatod thomas007 » 15.07.15 16:45 (St)

PLugin bude číst jakoukoliv Garmin navigaci. Od toho je to Garmin Communicator plugin. To, že někde funguje a někde ne je problém v tom, že vývojáři FF a Chromu přestali tyhle typy pluginů podporvat takže je jen otázka času, kdy to v nich přestane fungovat uplně. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 524
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.