Chyba v mapě?

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Chyba v mapě?

Odeslatod betisa » 14.09.12 19:34 (Pá)

Chci se zeptat dnes jsem jel s garminem 765T úsekem Zářecká lhota okr.Ústí nad Orlicí do ul.Lochmanova Ústí nad Orlicí ale navi mne vede ve Svatém Jiří do prava a celé to objíždí přitom rovně vede kloudná silnice jako když si to zadám v mapach.cz take mne to najde cestu rovně.Nevite kde je chyba ?Dělá vám to také tak nebo mám něco špatně nastavené?Zkouším simulovat v ruzných mapách a pořád mne to vede jakoby objíždkou ve Svatém Jiří do prava...
Garmin nuvi 765T, CN Europe NT 2013.10, Atlas Czech NT 2013,Adresy ČR
Obrázek uživatele
betisa
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.08.09 21:13 (St)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod Rubic » 14.09.12 19:40 (Pá)

Kterou mapu jste použil? Atlas Czech mne tam vede rovně po 315.
Naposledy editoval Rubic dne 14.09.12 19:49 (Pá). Počet editací: 1x.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.6.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 731
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod betisa » 14.09.12 19:47 (Pá)

Rubic napsal:Kterou mapu jste použil?


Zkoušel jsem CN EUROPE NT 2013.10 i ATLAS CZECH 2012NT a u obou mne to posílalo blbě....
Garmin nuvi 765T, CN Europe NT 2013.10, Atlas Czech NT 2013,Adresy ČR
Obrázek uživatele
betisa
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.08.09 21:13 (St)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod Rubic » 14.09.12 19:58 (Pá)

I v druhé mapě to vede rovně po 315. Něco máte špatně nastaveno. Nemáte zatržené "Dálnice"? Používáte nejrychlejší trasy?
Garmin Nuvi 765T, GE v5.6.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 731
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod betisa » 14.09.12 20:14 (Pá)

Používám rychlejší čas a u objížděk mám zatrženo Obraty do protisměru,Trajekty,Pruhy pro auta s více pasažery a Nezpevněné silnice...tak nevím co jsem mohl pokazit včera jsem dohraval mp3 upozornění na radary smazal jsem mapy z karty nahrál novou jinak nic.Ještě je zajímavá jedna věc že pokud vydělám sdkartu objeví se mi mapa CN EUROPE NT 2012.40 ale pokud mám sd kartu v přístroji tak ji už nevidím a objeví se mi jenom ta co je nahraná na kartě...možná by stačilo přepsat soubor....ale s tou zajíždkou to tedy nevím čím to je...
Garmin nuvi 765T, CN Europe NT 2013.10, Atlas Czech NT 2013,Adresy ČR
Obrázek uživatele
betisa
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.08.09 21:13 (St)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod betisa » 14.09.12 20:29 (Pá)

Přehrál jsem znovu na sdhc kartě mapu CN 2013.20 a již se objevily v navigaci všechny nahrané mapy i trasu již ukazuje ok.Jen se zeptám jak je nejlepší uspořádat mapy v navigaci např v přístroji nechat jenom Atlas a Adresy čr a na kartu nahrát vždy poslední verzi map CN Europe co vyjdou?Dík
Garmin nuvi 765T, CN Europe NT 2013.10, Atlas Czech NT 2013,Adresy ČR
Obrázek uživatele
betisa
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.08.09 21:13 (St)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod Rubic » 15.09.12 6:46 (So)

Zdravím,
to je otázka! Žádné doporučení neznám, také jsem přemýšlel o takové variantě ale dosud mám všechny mapy na kartě. Byl jsem zvědav, zda se neurychlí reakce při použití rychlé karty a došel jsem k poznatku, že pozorovatelné zrychlení nastane pouze při stahování aktualizace CNEU na kartu.
Mám také Nuvi 765, mimo špatně fungujících dopravních informací, slouží k plné spokojenosti.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.6.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 731
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod betisa » 15.09.12 12:22 (So)

Mohu se zeptat na značku a velikost používané karty + jakou mapu používáte?Díky
Garmin nuvi 765T, CN Europe NT 2013.10, Atlas Czech NT 2013,Adresy ČR
Obrázek uživatele
betisa
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.08.09 21:13 (St)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod Rubic » 16.09.12 5:55 (Ne)

adata - 4GB - class 6 s mapou TOPO Czech
emgeton FLEXARET - 4GB - class 10 s mapami CNEU 2013.20 a Atlas Czech + Adresy
Kdysi mapa Topo Czech ve společném prostoru s jinými mapami způsobovala nekorektní chování vyhledávání adres. Moc jí nepoužívám,tak jsem to řešil jinou kartou.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.6.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 731
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Chyba v mapě?

Odeslatod Anders » 18.09.12 10:17 (Út)

V mem jiz letitem Zumo 500 jsem zkousel i A-Data 32GB UHS-I a navigace z ni bezproblemu nacetla mapu. ;-)

Sandisk, Kingston, A-Data vsechny v pohode.
Pretec - spatny(karta se za provozu hřála a po tydnu zacala delat problemy, mozna to byl a chyba jednoho kusu ale uz si tuhle prskavku nekoupim)

PS: na rychlosti v navigaci nezalezi, klidne se daji pouzit class 2 karty.
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 252
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Další

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.