Zdravím vás přátelé a děkuji za reakce.
Ještě to trochu rozvedu.
Jedná se mi o jednorázovou aktualizaci mapy Centralní Evropy, která je v navigaci přeinstalována a v rámci 90 dni má být možnost ji aktualizovat. Domnívám se, že by se měla přepsat a aktualizovat původní mapa v navigaci. Jestli by se měla nainstalovat jako další mapa, tak proč to hlásí, že moje mapy jsou aktuální. Někde určitě dělám chybu, jenom na to přijít….
Ostatní mapy a doplňky by snad měly být v pořádku.
Pro jistotu jsem to kolečko aktualizace projel ještě jednou.
1. Přihlásil jsem se , pak moje mapy, správa map, nabídne CNE NTU 2013.10 Central Europe – Map only, Apr 12, stáhnout. Dám stáhnout.
2. Připraveno ke stažení, stahnout aplikaci Map Updater.
3.Stažena a spuštěna aplikace GarminMapUpdater_v.3.1.14.exe
4. Spustí se aplikace Garmin Map Updater s výzvou Připojte zařízení k počítači. Připojuji.
5. Hláška nüvi 40 je připojeno, a výzva Pokračovat. Kliknu na Pokračovat.
6. Souhlasím s podmínkami licenčních dohod. Kliknu na Pokračovat.
7. Objeví se mi ten obrázek, který jsem měl ve svém dotazu - Vaše mapy jsou momentálně aktuální. Přejete si přeinstalovat položku nüMaps Onetime 2015 City Navigátor Europe NT (2013.10) s jinými možnostmi instalace?
8. K výběru je Ano nebo Ne, nyní ukončit. A dole na stránce Výjezd (tedy ukončení).
A protože nevím co to je to přeinstalování s jinými možnostmi instalace označím Ne a kliknu na Výjezd.
A skončil jsem tam, kde jsem začal, protože mi po ukončení a odpojení navigace, a po opětovném zapnutí navigace ukazuje mapu CN EUROPE NTU 2012.10.
Prosím poraďte, díky !!