Mapy do Garmin Nüvi 200

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Mapy do Garmin Nüvi 200

Odeslatod kukin » 04.04.12 13:50 (St)

Zdravim vsechny zde pritomne - vlastnim navigaci Garmin Nüvi 200 (origo soft 2008) a stala se mi takova neprijemna vec. Navigace mi spadla v garazi na zem, pri jizde jak jsem ji zapnul a hlasilo mi to nejakou chybu o mapach. Nakonec jsem prisel na to proc - pri tom padu mi z navigace vyletela karta z mapami, coz by nebyl az takovy problem, jenze tam lezela par dni nez jsem ji objevil a byla nejspis i par krat preta autem. Pri vlozeni karty do navigace furt stejny problem(ani v PC se karta nenacte - mrtvola uz proste) a rad bych pozadal o pomoc jake mapy nahrat na kartu a dalsi potrebne soubory, aby mi to frcelo. Zkousel jsem stahovat nejake soubory, ale vetsinou tam byl nejaky jeden, ci dva soubor a byl jsem tam, kde jsem byl. Prosim Vas tedy o pomoc v teto situaci. Predem dekuji vsem za pomoc a reakce.
kukin

Registrace: 04.04.12 13:42 (St)

Re: Mapy do Garmin Nüvi 200

Odeslatod kaja » 30.05.13 9:02 (Čt)

zdravim.potřeboval bych poradit: mam navigace GARMIN NUVI 200 kupovanou v roce 2008 vlastne při koupi auta jsem dostal k autum tenhle přistroj. v přistroji mam puvodní mapy z roku 2008, v navigace ne mam(zatim) žadnou pam.kartu. da se do tí navigace narvat třeba nove mapy europy? nebo se jí mam zbavit. dekuji
kaja

Registrace: 28.12.11 16:45 (St)

Re: Mapy do Garmin Nüvi 200

Odeslatod Rubic » 30.05.13 9:47 (Čt)

Zdravím, k seznámení s Garminem dobrý, ale životnost už má za sebou. Každým dokupováním samostatné mapy se věc velmi prodražuje. Jeden typ se dělal v provedení LIFETIME, tam by postačovalo aktualizovat mapu.
http://www.garmin.cz/vyhledavani/?q=nuvi+200
http://www.garmin.cz/produkty/mapy/automobilove/evropa/
( Ani nová mapa nebude bez chyby )
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.15.0.0
Rubic

Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Zpět na Garmin: Mapy