Stránka 6 z 9

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 25.04.12 17:26 (St)
od milmar
Nemáte někdo nějakou informaci, kdy už bude topo czech 2012 ? Měla následovat Atlas Czech ale pořád nic.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 11.05.12 18:21 (Pá)
od lebka75
používám ATLAS Czech 2012 NT 3D a naprostá spokojenost, zobrazení 3D budov je zajímavé

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 13.05.12 20:15 (Ne)
od Lemur
Chtěla bych se zeptat s navigací jsem koupila licenci nüMaps Lifetime (zřejmě Evropa). Mapy nüMaps Lifetime™ Europe 2013.10 se mi pomocí programu stahla automaticky. V této mapě se ukrývá i ČR - Atlas czech? Protože i přes registraci mi tato mapa nejde stáhnout a jediné k čemu mám přístup je Atlas Czech 2011. Děkuji

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 13.05.12 23:29 (Ne)
od Sally
...CN EU a Atlas jsou dvě rozdílné mapy a nelze aktualizaci uplatňovat na obě. Pokud máš Lifetime na CN, tak nemůžeš s tím aktualizovat Atlas a obráceně

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 01.06.12 18:37 (Pá)
od Kvarter
Dobrý den mám garmina s lifetime ČR a poté co mi přišel mail jsem si chtěl stáhnout novou TOPO 2012 ale po zadání čísla na stránkách unlock garmin-tak tam mám(již i v přístroji)jen Atlas 2012!!a Topo je tam jen jako 2011??jak je to možné??děkuji za info.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 01.06.12 19:24 (Pá)
od Rubic
Zdravím,
lifetime máte jen na Atlas Czech. Podívejte se na Parametry Vaší navigace na Garmin.cz
http://www.garmin.cz/produkty/lifetime- ... -pro-auto/

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 03.06.12 14:43 (Ne)
od Crotch
Na garmin 1300 mám ATLAS CZECH 2012 a Databáze nebezpečných silničních úseků od Kooperativy, ale při jízdě se zobrazuje pouze vykřičník a žádné jiné upozornění (třeba hlasové, jako třeba u železničních přejezdů) je to tak OK, nebo je někde chyba. Dík všem za odpověď. :x

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 03.06.12 16:05 (Ne)
od Rubic
Na 765 s mapou Atlas Czech 2011.5 NT se mi také zobrazuje pouze červený vykřičník.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 04.06.12 6:29 (Po)
od eidz
Taktéž. Čekal jsem alespoň text (když procházím tyto POI v navigaci, tak info tam je, ale nezobrazuje se mi při navigování) a na fakt rizikových místech jsem čekal i hlas...

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

OdeslatOdesláno: 04.06.12 19:08 (Po)
od Pajas
Pořídili jsme taťkovi novou mapu Atlas Czech (upgrade), protože starší 2010 už dělala větší chyby, kdy už nevěděla o novějších silnicích, na novejch kruhákách dělala zmatky. Jen ji ještě vyzkoušet :-). Trochu mě mrzí, že mapa neukazuje ty rychlostní limity, jak bylo dříve psáno. Když jsem totiž obdržel obal s DVD, tak tam byla fotka navigace, jak má vpravo dole právě ten rychlostní limit. Není to to, co by taťkovi vadilo. Jen jsem se chtěl zeptat, jsem laik v tomhletom, píšou tam, že mapa podporuje výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy. Jak funguje výpočet nejrychlejší trasy? Protože v minulých mapách Atlasu i CN byly občas problémy, že nás to hnalo přes nějaký pole a tak. A ještě se zeptám, jestli na této mapě funguje výpočet rpo méně paliva. Závisí výpočet rychlejší trasy na nastavení profilu auta v EcoRoute v přístroji? Rád bych celkem stručnější odpovědi, případně i link na nějaký topic, který se tímto zabývá. A mělo by to být konkrétně o Atlasu 2012. Díky :bigwink: