ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod milmar » 25.04.12 17:26 (St)

Nemáte někdo nějakou informaci, kdy už bude topo czech 2012 ? Měla následovat Atlas Czech ale pořád nic.
milmar
 
Příspěvků: 14
Registrace: 25.10.10 20:35 (Po)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod lebka75 » 11.05.12 18:21 (Pá)

používám ATLAS Czech 2012 NT 3D a naprostá spokojenost, zobrazení 3D budov je zajímavé
CN Europe NT 2013.10 3D, ATLAS Czech 2012 NT 3D a Adresy CR v2
Obrázek uživatele
lebka75
 
Příspěvků: 47
Registrace: 19.03.10 20:31 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Lemur » 13.05.12 20:15 (Ne)

Chtěla bych se zeptat s navigací jsem koupila licenci nüMaps Lifetime (zřejmě Evropa). Mapy nüMaps Lifetime™ Europe 2013.10 se mi pomocí programu stahla automaticky. V této mapě se ukrývá i ČR - Atlas czech? Protože i přes registraci mi tato mapa nejde stáhnout a jediné k čemu mám přístup je Atlas Czech 2011. Děkuji
Lemur
 
Příspěvků: 2
Registrace: 13.05.12 20:07 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Sally » 13.05.12 23:29 (Ne)

...CN EU a Atlas jsou dvě rozdílné mapy a nelze aktualizaci uplatňovat na obě. Pokud máš Lifetime na CN, tak nemůžeš s tím aktualizovat Atlas a obráceně
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Kvarter » 01.06.12 18:37 (Pá)

Dobrý den mám garmina s lifetime ČR a poté co mi přišel mail jsem si chtěl stáhnout novou TOPO 2012 ale po zadání čísla na stránkách unlock garmin-tak tam mám(již i v přístroji)jen Atlas 2012!!a Topo je tam jen jako 2011??jak je to možné??děkuji za info.
Kvarter
 
Příspěvků: 8
Registrace: 25.06.11 22:38 (So)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Rubic » 01.06.12 19:24 (Pá)

Zdravím,
lifetime máte jen na Atlas Czech. Podívejte se na Parametry Vaší navigace na Garmin.cz
http://www.garmin.cz/produkty/lifetime- ... -pro-auto/
Garmin Nuvi 765T, GE v5.5.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 716
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Crotch » 03.06.12 14:43 (Ne)

Na garmin 1300 mám ATLAS CZECH 2012 a Databáze nebezpečných silničních úseků od Kooperativy, ale při jízdě se zobrazuje pouze vykřičník a žádné jiné upozornění (třeba hlasové, jako třeba u železničních přejezdů) je to tak OK, nebo je někde chyba. Dík všem za odpověď. :x
Crotch
 
Příspěvků: 7
Registrace: 14.05.11 11:35 (So)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Rubic » 03.06.12 16:05 (Ne)

Na 765 s mapou Atlas Czech 2011.5 NT se mi také zobrazuje pouze červený vykřičník.
Garmin Nuvi 765T, GE v5.5.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 716
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod eidz » 04.06.12 6:29 (Po)

Taktéž. Čekal jsem alespoň text (když procházím tyto POI v navigaci, tak info tam je, ale nezobrazuje se mi při navigování) a na fakt rizikových místech jsem čekal i hlas...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Pajas » 04.06.12 19:08 (Po)

Pořídili jsme taťkovi novou mapu Atlas Czech (upgrade), protože starší 2010 už dělala větší chyby, kdy už nevěděla o novějších silnicích, na novejch kruhákách dělala zmatky. Jen ji ještě vyzkoušet :-). Trochu mě mrzí, že mapa neukazuje ty rychlostní limity, jak bylo dříve psáno. Když jsem totiž obdržel obal s DVD, tak tam byla fotka navigace, jak má vpravo dole právě ten rychlostní limit. Není to to, co by taťkovi vadilo. Jen jsem se chtěl zeptat, jsem laik v tomhletom, píšou tam, že mapa podporuje výpočet nejrychlejší nebo nejkratší trasy. Jak funguje výpočet nejrychlejší trasy? Protože v minulých mapách Atlasu i CN byly občas problémy, že nás to hnalo přes nějaký pole a tak. A ještě se zeptám, jestli na této mapě funguje výpočet rpo méně paliva. Závisí výpočet rychlejší trasy na nastavení profilu auta v EcoRoute v přístroji? Rád bych celkem stručnější odpovědi, případně i link na nějaký topic, který se tímto zabývá. A mělo by to být konkrétně o Atlasu 2012. Díky :bigwink:
Pajas
 
Příspěvků: 47
Registrace: 11.06.11 20:37 (So)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.