jaras napsal:mám úplně stejné zkušenosti jako eidz navigace (1490TV) navrhne trasu bez rozdílu pro nejrychlejší nebo nejkratší přes obec, např. z Chebu do Aše vždy provede Hazlovem po vedlejších než po silnici I/64. už nevím jak to nastavit aby jela po hlavní.
zhrd napsal:Na http://dwn2.garmin.cz je uz ke stazeni Atlas_Czech_2012NT.exe. Zajimave je, ze ta informace neni ani v aktualitach na garmin.cz, ani se mi nenabidne na odemkni.garmin.cz, i kdyz mam lifetime Atlas Czech.
Rubic napsal:Zdravím,
....a několik let čekat na opravu, nebo použít "Vlastní trasu" s průjezdním bodem na obchvatu Hazlova.
Řešením je také používání české mapy Atlas Czech (dle nadpisu), kde tato chyba není.
Kofolytik napsal:Nahrál jsem si zkušebně do nüLink 2390 Atlas Czech 2012 beta a je zde opět problém při zobrazení kategorií v bodech POI. U položky Transit zobrazuje navigace jen All transit, air transportation, auto rental a transit service. Kategorie ground transportation kde jsou veškeré železniční zastávky prostě chybí. Přitom v Mapsource je:-(
Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.