ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod jaras » 05.04.12 18:15 (Čt)

mám úplně stejné zkušenosti jako eidz navigace (1490TV) navrhne trasu bez rozdílu pro nejrychlejší nebo nejkratší přes obec, např. z Chebu do Aše vždy provede Hazlovem po vedlejších než po silnici I/64. už nevím jak to nastavit aby jela po hlavní.
jaras
 
Příspěvků: 10
Registrace: 05.03.11 23:23 (So)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Rubic » 06.04.12 6:43 (Pá)

Zdravím,
ano, v pořádku to není. Možností však máte několik. Lze nahlásit chybu v mapě - http://mapreporter.navteq.com/
a několik let čekat na opravu, nebo použít "Vlastní trasu" s průjezdním bodem na obchvatu Hazlova.
Řešením je také používání české mapy Atlas Czech (dle nadpisu), kde tato chyba není. :)
Garmin Nuvi 765T, GE v5.7.1.0
Rubic
 
Příspěvků: 735
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod eidz » 06.04.12 7:10 (Pá)

jaras napsal:mám úplně stejné zkušenosti jako eidz navigace (1490TV) navrhne trasu bez rozdílu pro nejrychlejší nebo nejkratší přes obec, např. z Chebu do Aše vždy provede Hazlovem po vedlejších než po silnici I/64. už nevím jak to nastavit aby jela po hlavní.

Používat/koupit mapu Altas ČR. Sice nezobrazuje rychlostní limity, ale routuje správně a funguje RDS-TMC. Jsem zvědavý na novinky.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod eidz » 06.04.12 7:16 (Pá)

zhrd napsal:Na http://dwn2.garmin.cz je uz ke stazeni Atlas_Czech_2012NT.exe. Zajimave je, ze ta informace neni ani v aktualitach na garmin.cz, ani se mi nenabidne na odemkni.garmin.cz, i kdyz mam lifetime Atlas Czech.

To je proto, aby warez obec udělala kolo neplaceného testování. Když to projde, půjde to i ofiko platícím, když to nepůjde, a objeví bugy, tak se to opraví. :D :D :D - berte to jako vtip, samozřejmě, že tak nejde pracovat.
Ale počkejte na oficiální oznámení, je potřeba se na uvolnění nové verze důkladně připravit, neboť i drobnost pak vrhá negativní ohlas. Což je škoda, protože práce je kvalitní a zaslouží si podporu formou koupení mapy. Což je např. Lifetime apod.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Galloway » 06.04.12 8:58 (Pá)

to eidz: Děkujeme :)
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod mirecek » 06.04.12 11:09 (Pá)

Mohu potvrdit vynikající kvalitu mapy.Dobrá práce,jen tak dál.Na Nuvi 765T a Nuvi 3790T funguje bez sebemenších problémů.Až vyjde definitivní verze,velice rád si ji koupím (je to fér a nutnost pro další vývoj tohoto produktu).Rád bych přivítal možnost zakoupení její doživotní aktualizace.Ahoj všem.
mirecek
 
Příspěvků: 13
Registrace: 25.06.09 9:21 (Čt)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Kofolytik » 06.04.12 22:12 (Pá)

Nahrál jsem si zkušebně do nüLink 2390 Atlas Czech 2012 beta a je zde opět problém při zobrazení kategorií v bodech POI. U položky Transit zobrazuje navigace jen All transit, air transportation, auto rental a transit service. Kategorie ground transportation kde jsou veškeré železniční zastávky prostě chybí. Přitom v Mapsource je:-(
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod pschonmann » 06.04.12 23:08 (Pá)

Rubic napsal:Zdravím,
....a několik let čekat na opravu, nebo použít "Vlastní trasu" s průjezdním bodem na obchvatu Hazlova.
Řešením je také používání české mapy Atlas Czech (dle nadpisu), kde tato chyba není. :)


Nebo čekat nemusíte, mapu si můžete udělat vlastní. Zakreslit si trasu kudy vede ze záznamu navigace. Následný export mapy ČR není taky problém. Dokonce jsou i weby kde jdou mapy předpřipravené přímo k použití. A to prosím zdarma ! Jsou to mapy co tvoří lidé pro ostatní s tím, že pomůžou a ne pro zisk ( bez urazky Garmine :) )
Pokud Vás to zajímá, navštivte https://wiki.openstreetmap.org/wiki/CS:Main_Page?uselang=cs nebo mapu
http://osm.org

Pripadne mi napiste zpravu, chcete-li se na neco zeptat.
pschonmann
 
Příspěvků: 48
Registrace: 10.02.12 12:11 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Garmin OC Letňany » 08.04.12 11:07 (Ne)

Kofolytik napsal:Nahrál jsem si zkušebně do nüLink 2390 Atlas Czech 2012 beta a je zde opět problém při zobrazení kategorií v bodech POI. U položky Transit zobrazuje navigace jen All transit, air transportation, auto rental a transit service. Kategorie ground transportation kde jsou veškeré železniční zastávky prostě chybí. Přitom v Mapsource je:-(

O tomto problému víme - je to chyba na straně garminu kdy v novém firmware je jinak definovaná cesta na POI v mapách.. Toto bohužel vyřeší až aktualizace softwaru kterým se vytváří mapy TOPO a ATLAS
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Kofolytik » 09.04.12 18:55 (Po)

Takže to nefunguje na všech 2012 modelech?
Ach jo, chtěl jsem v červnu prodat 2390 a koupit 3590. SmartLink už je i pro Evropu, takže není třeba on-line model.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] a žádný návštěvník.