ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 30.03.12 21:54 (Pá)

1.4 je až v neděli :) Proboha.. co to je za kraviny? :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Galloway » 30.03.12 22:26 (Pá)

Ano CN umí rychlostí limity ale někdy špatně routuje jak píše "eidz" , podle mne je to pro to že Garmin nechává pro routing na silnicích stejnou rychlost jako je rychlostní limit a neřeší to. My se snažíme rychlosti upravit podle reálných rychlostí, kterými se dá na dané komunikaci jet. Bohužel, proto že máme jen jednu možnost nastavení rychlosti pro danou komunikaci nefungují rychlostní limity.
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 30.03.12 22:34 (Pá)

Ja si nemůžu pomoct, ale ani na routování po okreskách si nemůžu stěžovat... takže proto koukam tak nevěřícně .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod eidz » 31.03.12 3:44 (So)

Vážený pane/paní Tragedie_v_JZD.
Věnujte prosím trochu Vašeho drahocenného času přečtení vlákna, na které jsem dal odkaz.
Pokud jste se při svých cestách nesetkal s tím, že navigace při volbě kratší čas vede nejkratší cestou, máte štěstí. Mně to začalo dělat nejdřív v Kolíně, kdy místo průtahu městem chtěla navigace jet přes sídliště. Tuším, od verze map CN 2011.40. A pak si na to člověk dal pozor, zapínal navigaci i při místních cestách, které zná a došel jsem k závěru, že Atlas ČR je na tom o poznání lépe. V tom vlákně se dočte i proč.
Pěkný den.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.04.12 20:35 (Ne)

Jezdím podle garmina (krom roční pauzy, kdyz jsem měl jinou navi) od roku 2007, asi pět různých generací navigací, milion různých verzí map .. a opravdu si nemohu stěžovat :) jedine obdobi, kdy se mi stavalo, ze by me city navigator tahal po "dírách" (polnich cestach apod.) bylo cca prvnií rok, nez se tu objevil city navigator .. tusim 2008.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 682
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod eidz » 02.04.12 21:11 (Po)

Pak si do aktuálního CN zadejte trasu Pardubice - Chrast (Chrudim). Volba rychlejší čas. Správná rychlá trasa je I37 a ve Slatiňanech na 358 přes Orel.
Volba kratší vzdálenost je přes Řestoky.
Atlas ČR to routuje - počítá správně. CN 2012.40 ne. Pokud to nebudete znát, neuděláte přípravu dle map Google apod., samozřejmě, do cíle dojede. Ale rozhodně ne nejrychleji. ;-) A i podle cesty poznáte, že to rozhodně není silnice I či II třídy...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod zhrd » 04.04.12 21:25 (St)

Na http://dwn2.garmin.cz je uz ke stazeni Atlas_Czech_2012NT.exe. Zajimave je, ze ta informace neni ani v aktualitach na garmin.cz, ani se mi nenabidne na odemkni.garmin.cz, i kdyz mam lifetime Atlas Czech.
zhrd
 
Příspěvků: 104
Registrace: 08.04.08 7:15 (Út)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Galloway » 05.04.12 8:45 (Čt)

Ach jo, my si tam tu mapu dáme na testování a hned to někdo musí vytroubit. Hlavně si tu verzi nestahujte abychom pak nemusel řešit problémy s tím že někomu ta beta verze mapy nejde.
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod pschonmann » 05.04.12 9:42 (Čt)

Asi by uz mela byt ale vydana ? Katalog na Březen oznamuje aktualizace viz http://www.garmin.cz/katalog/Onlinebrezen2012/ strana 22
pschonmann
 
Příspěvků: 48
Registrace: 10.02.12 12:11 (Pá)

Re: ATLAS CZECH 2012 a TOPO CZECH 2012

Odeslatod Anders » 05.04.12 15:01 (Čt)

v Betaverzi Atlasu 2012 je problem v kodovani cestiny:

Viz popis:
Narodni Muzeum
VACLAVSKE NAMESTI 1700/68
11000 Praha, Hlavny Mysto Praha
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 252
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: Mapy

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.