Vypada to jako slusna nahrada v auto/moto nepouzitelne Topo czech PRO 2013

Dekuji za Tvou praci!
Anders napsal:Ted jsem zkousel Tve mapy (23.2.2014) v Zumo 5x0 a funguji ok.
Vypada to jako slusna nahrada v auto/moto nepouzitelne Topo czech PRO 2013![]()
Dekuji za Tvou praci!
Dave Luv napsal:Tady to nějak ožilo![]()
K věcem, o kterých tu debatujete, mohu dodat, že "moje" vrstevnice můžete v GPSce zapnout přes jakoukoliv mapu, tedy klidně i přes Topo (moc ale nechápu důvod - Topo je nemá v takovém detailu?).
U GPSek, které umí jen 1 uživatelský soubor, dávám tip pro pokročilé uživatele - je dobré se podívat, jestli GPSka obsahuje (skrytý) soubor gmapprom.img - protože pokud ne, můžete takto přejmenovat např. ty moje vrstevnice a používat je zároveň buď s mou mapou ČR, nebo s Topo, které máte v souboru gmapsupp.img .
Anders napsal:Hosting nemam, ale pokud je to takovy problem, nelze ty soubory umistit treba na Ulozto nebo nekam zdarma?
Dave Luv napsal:Uložto jsem používal kdysi, to je fakt řešení nejvyšší nouze (upload jsem musel dělat na několikrát a soubory si pak žily vlastním životem, i když jsem je smáznul před vydáním novější verze). Žádný hosting, který by běžel bez zaplacené domény a splňoval podmínky (kapacita, traffic, zdarma) jsem v ČR zatím nenašel.
netron napsal:Aký hosting by si potreboval na mapy? Niečo vhodné by som možno mal.
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.