Prosím o radu s mapou Garmin nüvi 1300

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Prosím o radu s mapou Garmin nüvi 1300

Odeslatod triomphant » 01.09.11 16:47 (Čt)

Ahoj všem ,prosím o radu.
Pro některé to bude prkotina ,ale je to má první navigace , nemám žadné skušenosti a jsem na pc tak trochu laik 8o)
Tak to bude asi oříšek :D .

Takže před týdnem jsem si koupil tuto navigaci a včera jsem aktivoval product a chtěl stáhnout aktualizace.
Takže jsem si aktivoval službu Maps Lifetime na stránkách garminu a klíč produktu .
Podle návodu jsem naisntal . Garmin Lifetime Updater a našel aktulizaci Evrpopy ,dal jsem stahovat, a poté mi bylo oznámeno že celá Evropa se do paměti nevejde a tak mne napadlo si aspoň stáhnout a nainstalovat mapu Francie ,protože se chystám na dovolenou .. :oops:

A tak se mapa Francie nainstalovala ....nevím jak je to možné ale mapa České rep zmizela i střední a východní evropa ..
Zůstala mi jen navigace Francie a okolí ..:-)
Příště si novou mapu raději vložím na sd cartu . :oops:
Prosím poradtě ..jestli nejde vše nějak resetovat nebo vrátit do původního stavu? :D
Nevím si rady ..snad jsem mapu ČR,nějak nevymazal? ..
Snad jsem pospal ten můj problém srozumitelně ,děkuji velice za radu ..a omlouvám se že jsem založil nové téma na takovou prkotinu :bigwink: ..

Děkuji ..
triomphant

Registrace: 01.09.11 15:56 (Čt)

Re: Prosím o radu s mapou Garmin nüvi 1300

Odeslatod Garmin OC Letňany » 01.09.11 17:07 (Čt)

použijte program mapupdater a spusťte aktualizaci znovu - tentokrát však vyberte možnost střední region Evropy..
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP

Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Odeslatod triomphant » 06.09.11 19:31 (Út)

Ahoj ..Děkuji mockrát , vše už běží jako dříve .děkuji za radu ..
jen před koncem aktualizace ,naskočila chyba ,ale vypadá to že běží vše v pořádku ...

Ještě jsem se chtěl zeptat ..

1/Na krabici od navigace je kod na Atlas Czech 2011 NT,je nutné tyto mapy stahovat ?
Je to vylepšení map ČR že?,a když ji stáhnu raději na pamětovou kartu ,pak se mapy nějak přepínají (v navigaci) nebo spolupracují ?

2/Ješte jsem se chtěl zeptat na službu pomocí Panoramia ,navigace pomocí fotek, tento odkaz nefunguje http://connect.garmin.com/photos

Je možné tyto fotografie dát také na pamětovou kartu ,kde je v navigaci najdu jako oblíbené?
Tato služba je určitě oblíbená a rád ji využiju .

3/ a poslední otázka , kde prosím najdu veškeré informace ,které mapy (státy) mám vlastně v navigaci nainstalované? Popřípadě nějakou verzi map?

Děkuji mnohokrát pomoc i radu :bigwink: ,,jsem začátečník .. :oops:

Ahoj Triomphant s pozdravy
triomphant

Odeslatod Romstar » 07.09.11 11:39 (St)

Zdravím,
1. s tím bych si hlavu nelámal a pokud nemáte Lifetime k Evropě tak s tím nespěchejte. Za rok, když vyjde nový Atlas tak ho budete po registraci mít k dispozici. Pokud zaregistrujete teď tak budete mít Atlas 2011 a aktualizace Atlasu stojí 690kč.
CityNavigator je momentálně aktuálnější a pokud máte Lifetime, tak patrně vždy bude.

2. Nevím, neznám, nepoužívám

3. Kam Vést- Změnit Zemi- Nic nezadávat a potvrdit, objeví se seznam zemí.
Verze mapy- Nástoje- Nastavení- Mapa- Map Info
Obrázek uživatele
Romstar

Registrace: 30.08.08 15:54 (So)

Odeslatod triomphant » 27.12.11 20:12 (Út)

Ahoj Děkuji ,moc moc za podrobné informace..

Ale abych řekl pravdu jsem ztoho trochu :o .. paf

1/ Dále jsem se chtěl zeptat,v jaké složce MAP lze najít mapy v souborech .Protože jsem nenašel žádnou složku MAP. ;) .

2/a také by mne zajímalo , jak je to s připojením Bluetooth u navigace nuvi 1300?..
Jak v příručce ta i přímo v této navigaci je popsáno v informacích , jak se připojuje Bluetooth k telefonu ,ale přímo v navigaci 1300,jak jsem hledal tak jsem ani podle pokynů nic nenašel ?
Asi navigace 1300 nuvi ..bluethooth nepodporuje?

děkuji za předešlé odpovědi s pozdravem .Michal
triomphant

Odeslatod Anders » 27.12.11 21:35 (Út)

1) ve slozce Map(je primo v rootu interni pameti nuvi) je mozne mit mapy pojmenovane asi jakkoliv, jen musi mit priponu IMG
2) nüvi 1300 bluetooth nema, BT ma az model 1310.
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3490LM, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders

Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Zpět na Garmin: Mapy