Garmin nuvi 200

Komerční a nekomerční mapové produkty pro přijímače GPS Garmin.

Garmin nuvi 200

Odeslatod kv1t » 21.07.11 18:14 (Čt)

Dobrý den,

s navigací nemám absolutně žádné zkušenosti. Používám mobil, ale známý mě poprosil, jestli bych se mu na to nepodíval. Potřeboval by aktualizovat mapy na tomto přístroji(bez pamětovky), pokud možno, tak neplacené.

Trochu jsem si to popřečítal a zkoušel jsem nainstalovat do PC jak MapInstall tak i MapSource, ale u obojího mi vyskočílo: Nebyla nalezena předchozí instalace aplikace MapSource/MapInstall.

Dale jsem zkoušel nainstalovat do PC mapy ČR z openmaps.eu, ale taky mi vyskočila nespecifikovatelná chyba. pro případ jsem si to teda stáhl v zip souboru.

Mohl by mi někdo poradit co s tím? Děkuji předem.
kv1t

Registrace: 21.07.11 18:00 (Čt)

Re: Garmin nuvi 200

Odeslatod Path » 23.07.11 1:03 (So)

Kvalitních neplacených map moc není. Pokud stáhnete mapu ve formátu img, pak se jedná o už zkompilovanou mapu, kterou do PC nenainstalujete. Tento soubor stačí nakopírovat do přístroje.

Pokud potřebujete instalovat MapSource, pak hledejte free mapu, jejíž instalátor už obsahuje aplikaci MapSource. Mrkněte např. sem: http://garmin.openstreetmap.cz/
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod kv1t » 29.07.11 17:38 (Pá)

Stáhl jsem gmapsupp.img (routovatelná) ze stránek, které jste mi tu dal a přepsal původní soubor ve složce Garmin v přístroji, ale po zapnutí žádná změna. Díval jsem se jen po relativně nově postavené dálnici 464 a novém mostě postaveném ve Studénce, ale není to tam. Dělám něco špatně?

Dále by mě zajímalo, jak přidám i jiné mapy, když je to v jednom img souboru. Např. jsem si našel Slovensko a soubor nese název 42100410.016.img. Díky.
kv1t

Registrace: 21.07.11 18:00 (Čt)

Odeslatod Path » 29.07.11 21:01 (Pá)

Doporučuji vám nastudovat toto téma. O img souborech se dam dozvíte více. Nebo když budete hledat, vypadne vám dost témat o této problematice.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Zpět na Garmin: Mapy